Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Λαικός ξεσηκωμός αύριο 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.Η αυριανή πορεία στην Αθήνα LIVE από το STOPCARTEL TV.

"Ο καθένας από εμάς βρίσκεται αντιμέτωπος με την αντιδραστικότερη επίθεση των τελευταίων δεκαετιών. Αν δεν τους σταματήσουμε η επίθεση της κυβέρνησης και των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων, της ΕΕ και του ΔΝΤ δεν θα έχει τέλος. Γι’ αυτό συνεχίζουν να επιδοτούν ξεδιάντροπα..τους τραπεζίτες, ενώ ρημάζουν το λαό στη φτώχεια, τη φορομπηξία και τις τεράστιες αυξήσεις σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Γι’ αυτό διαλύουν και εμπορευματοποιούν τις συγκοινωνίες, τη δημόσια υγεία και παιδεία, συντρίβουν όλες τις κοινωνικές παροχές. Γι’ αυτό νομοθετούν διατάγματα ντε φάκτο μείωσης μισθών και .."
Η απουσία των συμβατικών ΜΜΕ δεν θα εμποδίσει την άμεση πληροφόρηση.Δύο κινητές μονάδες του STOPCARTEL TV θα πάρουν μέρος και θα μεταδόσουν λεπτό πρός λεπτό την αυριανη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά .

Η Αντιμονοπωλιακή Ενωση STOPCARTEL,εκτιμώντας την κατάσταση που προκύπτει από το μπλάκ -αουτ πληροφόρησης που θά επιχειρήσουν για μία ακόμη φορά τα συμβατικά ΜΜΕ,κατα τη διάρκεια της αυριανής Γενικής Απεργίας και της Παλλαικής Διαδήλωσης που θα γίνει στην Αθήνα,απεφάσισε όπως η Διαδικτυακή τηλεόραση STOPCARTEL TV μεταδόσει ζωντανα από το κέντρο της Αθήνας τη διαδήλωση και πορεία των πολιτών πρός την πλατεία Συντάγματος.
Η LIVE μετάδοση θα αρχίσει με την έναρξη της πορείας. Η μετάδοση θα είναι ραδιοφωνική και τηλεοπτική . Κατά την μετάδοση θα τηρηθει η αρχή του σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των πολιτών. Οι φίλοι μπλόκερς και οι ιστοσελίδες που το επιθυμούν μπορούν να αναμεταδόσουν ελεύθερα την διαδικτυακή εκπομπή ακολουθώντας την απλή διαδικασία EMBED.
Περισσότερα στο http://www.stopcartel.info

Δεν υπάρχουν σχόλια: