Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Wikileaks : Ο έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της παγκόσμιας κυβέρνησης!

Ξαφνικά και σχεδόν απο το πουθενά ένας μυστήριος Αυστραλός κατασκευάζει μια ιστοσελίδα και βγάζει στην δημοσιότητα 700.000 απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ που αφορούσαν τον πόλεμο στο Ιράκ.Σήμερα λίγους μήνες μετά προαναγγέλλεται ένας δεύτερος σεισμός οκτώ μάλιστα φορές ισχυρότερος απο τον πρώτο.Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το φιλοκυβερνητικό " Έθνος" :
"Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, ανέμεναν με αγωνία την αποκάλυψη εκατοντάδων χιλιάδων άκρως απόρρητων εγγράφων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία είχαν κλαπεί και είχαν αποσταλεί στην...ιστοσελίδα Wikileaks, η οποία με τη σειρά της τα μοιράστηκε με τις εφημερίδες New York Times και Guardian και το περιοδικό Der Spiegel. Το Wikileaks ιδρύθηκε από τον Αυστραλό Τζούλιαν Ασάντζ, τον οπο
ίο οι Αμερικανοί χαρακτηρίζουν «επικίνδυνο χάκερ».Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε εντολή στους πρέσβεις στις χώρες οι οποίες θα επηρεαστούν να ενημερώσουν τις κυβερνήσεις τους. Αρμόδιοι στην Ουάσιγκτον και την Αθήνα επιβεβαίωσαν σε συνομιλίες τους με το «Εθνος της Κυριακής» ότι αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας επισκέφθηκε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και ενημέρωσε για το θέμα τον πρέσβη Χρήστο Παναγόπουλο, που θεωρείται ο πιο στενός συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έγγραφα που εκλάπησαν είναι της περιόδου 2006-2009. Αφορούν τηλεγραφήματα που εστάλησαν από όλες τις πρεσβείες του εξωτερικού προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τις απαντήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και καλύπτουν όλα τα διεθνή προβλήματα." Με δυό λόγια το Wikileaks , για λόγους που θα εξετάσουμε πιο κάτω , άνοιξε το καπάκι του βόθρου και η μπόχα της μυστικής και υπόγειας διπλωματίας θα ξεχυθεί παντού.
Ήδη απο την πρώτη φορά , η έκπληξη του κόσμου δεν προήλθε τόσο απο το περιεχόμενο των δημοσιευμένων "απορρήτων" εγγράφων, αφού σχεδόν οι πάντες έχουν αντιληφθεί την "ηθική" και τους τρόπους εφαρμογής της "Νέας Τάξης Πραγμάτων " δια της "Pax Americana", όσο απο αυτό καθ΄αυτό το γεγονός της "διαρροής" τόσο πολλών και σημαντικών για την ...εικόνα της Αμερικής "μυστικών". Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας μυστηριώσης "ακτιβιστής" απέκτησε ξαφνικά τέτοια ισχύ ώστε να γκρεμίσει όλο το σύστημα ασφαλείας των ΗΠΑ και να προσπεράσει την πολυεπίπεδη και πολύμορφη δραστηριότητα των αμερικανικών μυστικών αλλά και "φανερών" υπηρεσιών. Είναι προφανές ότι στην περίπτωση της αποκαλυπτικής δράσης της wikileaks ισχύει αυτό που λέει ο Ελληνικός λαός ότι δηλαδή "κάποιο λάκκο έχει η φάβα". Για να μπορέσουμε να κατέβουμε στον "λάκκο της φάβας" και να δούμε τι βρίσκεται στον πυθμένα της , αναγκαστικά θα πρέπει να δούμε ορισμένα δεδομένα.
1ο Δεδομένο:

Το πλήγμα που δέχτηκαν οι ΗΠΑ με το πρώτο κύμα αποκαλύψεων απο την wikileaks ήταν αναμφισβήτητα μεγάλο και σίγουρα απείρως μικρότερο απο α
υτό που έρχεται. Το state derartment έχει ομολογήσει ότι οι συνέπειες των επερχόμενων αποκαλύψεων θα συνταράξουν τα θεμέλια της Αμερικανικής διπλωματίας (μυστικής και φανερής) , η οποία ως γνωστό είναι ο ένας απο τους δύο πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η πλανηταρχική ισχύς της Αμερικής.
Ο πρώτος πυλώνας, δηλαδή η στρατιωτική ισχύς και παρουσία της Pax Americana στα "απελευθερωθέντα" κράτη του Ιράκ και του Αφγανιστάν, που εν πολλοίς σηματοδοτούσε και τον ρόλο των ΗΠΑ σε διεθνείς ή "ημιδιεθνείς" οργανισμούς και συμμαχίες , όπως ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, με το πρώτο κύμα των αποκαλύψεων του Wikileaks απέκτησε ακόμα μεγαλύτερες ρωγμές απο εκείνες που είχε προκαλέσει η δημοσιοποίηση δεκάδων videos με τα αισχρά και απάνθρωπα βασανιστήρια που υπέστησαν οι φυλακισμένοι του Γκουαντανάμο ή με την απάνθρωπη δράση τόσο του Αμερικανικού στρατού όσο και της ιδιωτικής εταιρείας "ασφαλείας" Blackwaters στο Ιρακ.
2ο Δεδομένο:

Είναι πλέον γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη μπεί στον δεύτερο και χειρότερο κύκλο της οικονομικής κρίσης που σκηνοθέτησαν και πυροδότησαν οι Lechman Brothers, η Goldman Sachs και οι υπόλοιποι τραπεζοπιστωτικοί δορυφόροι του παγκόσμιου κεφαλαίου.Το ότι οι σχεδόν όλοι οι "πυροκροτητές" της έκρηξης αυτής της παγκόσμιας οικονομικής τρομοκρατίας εναντίον των λαών, διότι περί αυτ
ού πρόκειται και όχι περί απλής κρίσης οικονομικού χαρακτήρα,είναι Εβραϊκών συμφερόντων μπορεί να έχει κάποια σημειολογική αξία , όμως αυτό που είναι σημαντικώτερο επι του παρόντος είναι το τι παρήγαγε σε πολιτικό επίπεδο αυτή η οικονομική τρομοκρατία. Η ψευδαίσθηση της κοινωνικής ομαλότητας και της πλανηταρχικής αυτάρκειας που είχε καλλιεργηθεί στον Αμερικανικό λαό ήδη απο την εποχή του "New Deal" και η οποία γιγαντώθηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, γκρεμίστηκε σαν χαρτινος πύργος με την οικονομική κρίση.Τα εκατομμύρια των ανέργων και νεοπτώχων της Αμερικανικής κοινωνίας δεν εμπιστεύονται πλέον το παραδοσιακό διπολικό πολιτικό τους σύστημα και είναι έτοιμα να εμπιστευθούν οποιονδήποτε "φακίρη" τους υποσχεθεί ασφάλεια και ένα "New - new deal".
3ο Δεδομένο:
Μετά το δεύτερο πλήγμα αποκαλύψεων το οποίο όπως είπαμε θα "πληγώσει" σοβαρά τον δεύτερο πυλώνα της αμερικανικής πλανηταρχίας , η Αμερική κινδυνεύει σοβαρά να απωλέσει τον ρόλο του διαχειριστή της "Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων".Με απλά λόγια , η απαξίωση της ισχύος των ΗΠΑ που άρχισε με την εκρηξη της αμερικανικής τραπεζοπιστωτικής φούσκας, επεκτείνεται σήμερα με την σκηνοθετημένη ρηγμάτωση των δύο βασικών πυλώνων της Pax Americana, δηλαδή της στρατιωτικής ισχύος και της διεθνούς πολιτικής επιρροής που πραγματοποιείται μέσω της μυστικής και φανερής διπλωματίας. Στο άμεσο μέλλον οι ΗΠΑ θα βρεθούν μόνες, χωρίς στρατιωτικούς συμμάχους αφού κανείς ς δεν θα θέλει να είναι δίπλα σε ένα ψωριασμένο λιοντάρι και δίχως τους "εθνικούς εταίρους" οι οποίοι θα προσπαθούν να σκεπάσουν τα αίσχη της μυστικής διπλωματίας που ήταν και ο συνεκτικός δεσμός τους με την "μαμά- Αμερική". Συμπερασμα Αν λοιπόν οι ρηγματώσεις των δύο πυλώνων που αναφέραμε μεγαλώσουν ,πράγμα που κατα τα φαινόμενα θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, τότε το κενό αυτής της "πλανητικής εξουσίας" κατά πάσα βεβαιότητα θα καλυφθεί απο μια "παγκόσμια κυβέρνηση" , για την οποία εξ΄άλλου μιλούν διαρκώς τον τελευταίο καιρό, όλοι σχεδόν οι μέχρι σήμερα "εταιροι" της καταρρέουσας υπερδύναμης ,προεξάρχοντος βεβαίως του δικού μας αμερικανοθρεμένου πρωθυπουργού. Αύριο όλοι αυτοί που μέχρι τώρα λιβανίζουν τον "προκαθήμενο" στο Αμερικανικό καπιτώλιο, θα του γυρίσουν την πλάτη και θα καταγγέλλουν με την γνωστή σε όλους μας υποκρισία, την ανηθικότητα της μυστικής διπλωματίας στην οποία φυσικά μέχρι χθές συμμετείχαν ως "σημαντικοί εταίροι".
Οι χρεοκοπίες αρχικά των κρατών του Ευρωπαϊκού νότου καθώς επίσης και η αποδυνάμωση του ήδη αμφιλεγόμενου ατλαντικού προστατευτισμού θα είναι η αρχή μιας αλυσιδωτής αντίδρασης η οποία θα κατακερματίσει το πολιτικό σύστημα και θα δημιουργήσει την πλαστή ανάγκη της ανάδειξης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο νέος ολοκληρωτισμός βρίσκεται ante portas και οι λαοί παιδαγωγημένοι στα νανουριστικά δόγματα της "Νέας Εποχής" δεν θα έχουν αναπτύξει εκείνες τις αντιστάσεις που θα ανέκοπταν αυτή την ζοφερή προοπτική. Υπό τις παρούσες συνθήκες , το wikileaks δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας χρήσιμος και έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος , ο οποίος στερούμενος πολιτικών κατευθύνσεων και ιδεολογίας εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αναδυόμενου νέου ολοκληρωτισμού που θα εφαρμοστεί άριστα με μία "παγκόσμια κυβέρνηση".
Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο καπιταλισμός έτσι κι αλλιώς θα εμφάνιζε τέτοιου είδους "αυτοάνοσες" ασθένειες και έτσι πιο "ευάλλωτος¨ θα είναι εύκολο να χτυπηθεί απο τα "αριστερά".Με αυτή την θεωρία θα συμφωνούσαμε αν ο περιγραφόμενος υπο αυτών "αριστερός αντίπαλος" υπήρχε σαν αυτόνομη και αποστειρωμένη απο τις "καπιταλιστικές ασθένειες" και άν το σημερινό σύστημα έπνεε τα λοίσθια.Δυστυχώς όμως ούτε ο καπιταλισμός είναι ετοιμοθάνατος , απλώς μεταλλάσσει την μορφή του σε μια ακόμη χειρότερη, ούτε φυσικά η "αριστερά" έμεινε απρόσβλητη τόσο απο τις δικές της "παιδικές ασθένειες" όσο και πο τις μεταλλάξεις που τις προκάλεσε η ενεργός συμμετοχή της στο καπιταλιστικό σύστημα. Αυτό που μένει τελικά στους λαούς είναι να αντισταθούν κατ΄αρχάς πνευματικά στην αποδοχή της νεοεποχήτικης κοσμοαντίληψης και να υπερασπισθούν τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου που είναι και ο κύριος στόχος της "Νέας -νέας Τάξης Πραγμάτων". Άλλος ένας τρόπος αντίστασης σε αυτήν την επερχόμενη παγκόσμια λαίλαπα, είναι η καλλιέργεια του πατριωτισμού και η δημιουργία πατριωτικών κινημάτων τα οποία θα ανακόψουν την σχεδιασμένη αποεθνικοποίηση των κρατών και κατ΄επέκταση την ανάδυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία δεν θα βασίζεται ασφαλώς σε κάποιου είδους διεθνισμό, αλλά στην επιβολή μίας παγκόσμιας δικτατορίας.Μιας δικτατορίας η οποία θα "συγκολήσει" δια της βίας όλους τους λαούς μιας και θα τους έχει δέσει πισθάγκωνα μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Αυτό που άλλοι το θεωρούν ως προοπτική μιας παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας , θα είναι στην πραγματικότητα η ειρήνη και η ευημερία μιας παγκόσμιας φυλακής οι κρατούμενοι της οποίας αναγκαστικά θα κάθονται ήσυχοι και θα είναι ευχαριστημένοι με το "συσσίτιο" που θα τους προσφέρουν.
Πηγή http://epirus-ellas.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΟΙ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ , ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ.
.....Δειτε το Βιντεο.... EΔΩ
Πηγή http://ksipnistere.blogspot.com

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ-ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

''Οι ίδιες δυνάμεις που ήθελαν το σχέδιο Ανάν,υποστηρίζουν τώρα και το μνημόνιο΄΄ είπε χτες σε μια αποστροφή του λόγου του ο Σαμαράς.Αν και εννούσε τη Ντορούλα,ουσιαστικά είπε την αλήθεια και για όποιον δεν θυμάται το σχέδιο Ανάν και κυρίως τις επιπτώσεις ας του ανοίξουμε λίγο τα κοιμισμένα ματάκια.
Ποιοί ήταν αυτοί που λυσσαλέα αντιστάθηκαν στο σχέδιο Ανάν;Χριστόδουλος και Τάσσος Παπαδόπουλος. Ποιός αντιστάθηκε ήπια ακολουθώντας τη θέληση του Κυπριακού λαού;Καραμανλής. Ποιοί ήταν υπέρμαχοι του σχεδίου Α(υ)νάν;Παπανδρέου και Ντόρα. Ας δούμε την εξέλιξη τους.
Παπανδρέου:Πρωθυπουργός(επιβραβεύτηκε για τις προσπάθειες του). Ντόρα:Ίδρυσε κόμμα και θα γίνει αντιπρόεδρος μελλοντικής κυβέρνησης Καραμανλής:Τον πετάξαν σαν σκουπίδι απο πρωθυπουργό φορτώνοντας του σκάνδαλα για τα οποία δεν ήξερε(μόνο που πέφτει η κουζίνα ήξερε σας το διαβεβαιώνω),καθάρισαν την μητέρα του που πήγε απο ''γηρατειά'' και του είπαν να βγάλει το σκασμό μετά τη πρωθυπουργία για να μην καθαρίσου αυτόν και την οικογένεια του(απο τότε ΔΕΝ ξαναμίλησε). Χριστόδουλος και Τάσσος Παπαδόπουλος:Δυο Πατριώτες με Π Κεφαλαίο.Λίγους μήνες μετά την απόρριψη του σχεδίου,διαγνώστηκε ΄΄καρκίνος΄΄ και πέθαναν με διαφορά ελάχιστων μηνών. Τυχαίο;οχι απλά δε νομίζω αλλά είμαι απολύτως σίγουρος οτι τους έφαγαν στο άψε σβήσε.
Φαντάζομαι μόνο τη σκηνή τώρα και ανατριχιάζω:Να προσπαθεί ο Γιωργάκης να περάσει τα μέτρα και ο Χριστόδουλος να ξεσηκώνει απο άμβωνος τον κόσμο και να κατεβάζει (μια και οι εργατοπατέρες τα έχουν πάρει χοντρά για να κάνουν την πάπια)κάθε μέρα κανα 2-3 εκατομμύρια λαό στους δρόμους. Μετά να σε δω πως θα περάσεις μνημόνιο και κάθε λογής αντιπατριωτικό και αντιλαικό. Ξύπνησες τώρα και κατάλαβες τι παίχτηκε προ ολίγων ετών και οτι όλα είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου; Αντε τώρα ξανακοιμήσου με τον ύπνο της προπαγάνδας τους....
Πηγή http://www.pentapostagma.gr

Απόσπασμα από ένα φλογερό κήρυγμα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου! Για να μην ξεχνάμε πώς πρέπει να είναι ο λόγος της Ποιμαίνουσας Μητρός Εκκλησίας!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΔΝΤ Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ - ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ (ΞΥΛΟΥΡΗΣ) .

21η Απριλιου 1967 μας Εβαλαν στον γύψο.
21η Απριλιου 2010 μας Εβαλαν στο ΔΝΤ.
Πολιτικοί, Μεγαλοεργολάβοι, Συνδηκα-ληστές αγκαζέ με τους αργυρώνυτους δημοσιογράφους στον Ρολο του Γκαιμπελς. Δυστυχώς δεν έχουμε ούτε στρατιωτικούς ούτε Βενιζέλο και το Γουδί θα αργήσει να έρθει
.Αλλά θα έρθει..
VIDEOCLIP..
Νίκος Ξυλούρης Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί..
Στίχοι: Γιώργος Σκούρτης
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης & Μαρία Δημητριάδη ( Ντουέτο )
Άλλες ερμηνείες:
Χορωδία
Δήμητρα Γαλάνη
Χαράλαμπος Γαργανουράκης

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» φωνάζουν οι Έλληνες !

Μια φράση που ακούγεται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα…! Οι περισσότεροι Έλληνες πλέον έχουν αντιληφθεί πως ότι συμβαίνει στην χώρα μας έχει συγκεκριμένους και πολύ καλά σχεδιασμένους σκοπούς... για την πραγματοποίηση των οποίων εργάζονται σθεναρά οι κυβερνώντες και το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων πολιτικών, συνιστώντας το λεγόμενο «πολιτικό σύστημα των προσκυνημένων». Ξεκινώντας από τη μεθοδευμένη εποίκηση της χώρας μας από λαθρομετανάστες και ότι συνεπάγεται αυτό…μέχρι την οικονομική κατοχή και εξαθλίωση των Ελλήνων που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το πολιτικό σύστημα των «προσκυνημένων», που έχουν τις τύχες του Ελληνικού λαού στα χέρια τους, επί δεκαετίες, ώθησε τον λαό στην εκμάθηση των πελατειακών σχέσεων μεταξύ «ψηφοφόρων – κομμάτων», ένα πελατειακό σύστημα που εκ των πραγμάτων μας οδήγησε σε κυβερνήσεις προδοτών και ανθελλήνων που το μοναδικό τους μέλημα ήταν ο προσωπικός οικονομικός πλουτισμός και η τυφλή υπακοή προς τα ξένα κέντρα εξουσίας, που επιθυμούν τον αφελληνισμό μας και την διάσπαση της κοινωνικής μας συνοχής.
Οι Έλληνες λοιπόν επί δεκαετίες ανέβαζαν στο θρόνο προδότες…και τους αντικαθιστούσαν αργότερα με ανθέλληνες. Δυστυχώς στην εναλλαγή αυτή, στον «θρόνο» της εξουσίας, δεν είχαμε την τύχη να ανεβάσουμε ούτε καν κάποιον φιλέλληνα. Για Έλληνα πατριώτη….ούτε λόγος! Ο Ελληνικός λαός λοιπόν σήμερα, είτε προέρχεται από τα αριστερά…είτε από τα δεξιά…συμφωνεί σε ένα πράγμα. Το υπάρχων πολιτικό μας σύστημα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν θέλει το καλό του Ελληνικού λαού. Δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες. Ξεκινώντας από τα κυβερνητικά κόμματα και τους κατά καιρούς υποστηρικτές τους….που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά…! Το έργο τους μιλάει από μόνο του. Είμαστε πλέον σε τέτοια θέση που μας επιτρέπεται, αν μη τι άλλο, να ονομάζουμε την πολιτική τους…ανθελληνική! Συνεχίζοντας με τα κόμματα της αριστεράς, τα οποία υποτίθεται πως υπερασπίζονται τον Έλληνα εργαζόμενο…και μάλιστα τον χαμηλόμισθο εργαζόμενο…κοινώς την «εργατιά». Και λέμε υποτίθεται, καθώς δεν μπορείς από την μια πλευρά να λες ότι υπερασπίζεσαι την «Ελληνική εργατιά» και από την άλλη πλευρά να ποθείς διακαώς την εισροή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και να μεριμνείς για να τους αποδοθούν όλα τα προνόμια του «πολίτη». Γιατί δεν μπορείς;
Μα γιατί οι λαθρομετανάστες, ως άνθρωποι ιδιαιτέρως χαμηλής μόρφωσης, εργάζονται σε θέσεις…«εργατιάς». Δηλαδή εισβάλουν στα επαγγέλματα των Ελλήνων χαμηλόμισθων εργαζομένων τους οποίους υποτίθεται ότι υπερασπίζεται η αριστερά…! Κοινώς και τα κόμματα της υποτιθέμενης αριστεράς προωθούν τις μεθοδεύσεις της παγκοσμιοποίησης, όπως και τα κυβερνητικά,...μόνο που το κάνουν με άλλα "όπλα". Οι Έλληνες λοιπόν εκφράζουν μια οργή προς όλους εσάς οι οποίοι με μανδύες ανθρωπισμού ή και χωρίς ιδιαίτερο προκάλυμμα, σπρώχνετε τη χώρα μας στη διάλυση της, σπρώχνετε τα ελληνόπουλα στη μετανάστευση και επιθυμείτε να καταστήσετε τους λαθρομετανάστες ως την επόμενη γενιά «Ελλήνων» που θα ζουν σε αυτόν τον τόπο. Σε όλους εσάς προφανώς απευθύνεται η φράση αυτή που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι Έλληνες ως εξωτερίκευση της οργής τους…! Να εύχεστε η εξωτερίκευση αυτή να μείνει μόνο στα λόγια...!
Πηγή http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Η Γνήσιας Μονή Εσφιγμένου ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ για την "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" , το "ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ", τον "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ" το "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ" και τους "ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ"....
Πηγή http://agiooros.org

Νέα εκρηκτική ομιλία του Βρετανού ευρωβουλευτή Nigel Farage: ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;

Φωτογραφεία:Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπογράφει την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ
(28 Μαΐου 1979)
.
Ομιλία του Φάρατζ στο Στρασβούργο, στις 24 Νοεμβρίου του 2010. Τα σχόλια περιττεύουν απο μένα.

“Λάστιχα” Από Μεταλλικό Πλέγμα Χωρίς Αέρα

Αυτά τα “λάστιχα”, κατασκευασμένα από 800 πλεγμένα φέροντα ελατήρια, κέρδισαν το βραβείο R&D 2010 λόγω της υπέροχης “χωρίς αέρα” κατασκευής τους.
Αυτό το βραβείο είναι επίσης γνωστό και ως το Όσκαρ της καινοτομίας, οπότε είναι μεγάλη τιμή να το κερδίζει κανείς. Το λάστιχο αυτό κατασκευάστηκε από τη NASA και τη Goodyear - οπότε καταλαβαίνετε από την αρχή ότι θα ήταν κάτι σημαντικό - και κατασκευάστηκε για να χρησιμοποιηθεί στη Σελήνη. Τα Σεληνιακά λάστιχα του παρελθόντος ήταν κατασκευασμένα από καουτσούκ, το οποίο δε συμπεριφέρεται καλά στις ακραίες θερμοκρασίες που επικρατούν στη σκοτεινή και τη φωτεινή πλευρά της Σελήνης και δεν αντέχει την αφιλτράριστη ηλιακή ακτινοβολία που υπάρχει στον δορυφόρο της Γης. Τα νέα λάστιχα όμως δε δίνουν δεκάρα για όλα αυτά. Προσαρμόζονται στις ανωμαλίες του εδάφους και η ενέργεια που χρειάζεται για να παραμορφωθεί το λάστιχο, καθώς κάνει την προσαρμογή, επιστρέφεται όταν το ελατήριο γυρίζει στην προηγούμενη θέση του, χωρίς να παράγεται θερμότητα, όπως στα κανονικά λάστιχα.
Η ερευνήτρια της NASA Vivake Asani είπε ότι για τα λάστιχα αυτά δεν υπάρχει το θέμα του “ενός μοναδικού σημείου αποτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι ένα δυνατό χτύπημα που θα έκανε ένα συνηθισμένο πνευματικό λάστιχο να κλατάρει και να ξεφουσκώσει, απλά θα έβλαπτε ένα από τα 800 φέροντα ελατήρια. Μαζί με αυτά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, το λάστιχο παρέχει ένα συνδυασμό συνολικής σκληρότητας και ταυτόχρονα ελαστικότητας, που επιτρέπει σε ένα εκτός δρόμου όχημα να ταξιδεύει με ταχύτητα πάνω σε ανώμαλο έδαφος με σχετικά λίγη κίνηση να μεταδίδεται στο όχημα”. Τέλεια! Πότε είπαμε θα διατεθεί και σ’ εμάς του γήινους;
Πηγή http://www.dailytech.gr

ΟΔΗΓΗΣΑΝ 4 ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

ΟΔΗΓΗΣΑΝ 4 ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΔΟΛΑΡΟΣΤΟΜΩΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ!
Πηγή http://www.pentapostagma.gr

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Νταλάρας ♫ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ .

VIDEOCLIP..
Γιώργος Νταλάρας ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ .
Καλλιτέχνης: Γιώργος Νταλάρας
Συνθέτης: Ελένη Καραΐνδρου
Στιχουργός: Ελένη Καραίνδρου

To ταξίδι στα Κύθηρα είναι η προσμονή ενός κόσμου που έχει θέση και για σένα... Είναι η ελπίδα που όμως πάει πάντοτε χέρι, χέρι με την θλίψη για να πιστοποιεί τον διχασμό της ανθρώπινης ψυχής αλλά και για να δίνει υπεραξία στην χαρά και στην πληρότητα εάν και όταν αυτή έρθει.. Μαγικό τραγούδι!
melenia133

Εξισλαμίστηκε η Πατρίδα μας! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ένα έγγραφο-σοκ

Οδηγίες Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. προς αστυνομικούς για. ειδική μεταχείριση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Ένα έγγραφο-σοκ που απέστειλε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προς όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας, έφτασε προ ημερών στα γραφεία της εφημερίδας μας. Στο εκτενέστατο κείμενο που περιέχει - κείμενο δέκα σελίδων παρακαλώ!- γίνεται κατ' αρχήν λεπτομερής αναφορά στις....θρησκευτικές συνήθειες των μουσουλμάνων (ούτε οι φοιτητές της Θεολογίας δε μαθαίνουν τόσες λεπτομέρειες.). Ιδού ορισμένες ενδεικτικές ενότητες του εγγράφου: η Ισλαμική Πίστη, καθημερινή Προσευχή, η Ομαδική προσευχή της Παρασκευής, το Κοράνι και άλλα κείμενα, Ισλαμικό Ημερολόγιο, η Νηστεία του Ραμαντάν, διατροφικοί περιορισμοί κλπ.
Από εκεί και πέρα όμως η υπόθεση γίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Φτάνει μάλιστα στο σημείο το Υπουργείο να απαιτεί από τους αστυνομικούς να εκτελούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, για να μην προσβληθεί το. θρησκευτικό συναίσθημα των λαθρομεταναστών. Διαβάστε και φρίξτε: «Είναι πρέπον να υπάρχει μία μικρή σωματική απόσταση όταν όργανα της τάξης βρίσκονται με μέλη της Μουσουλμανικής κοινότητας.» «Πολλοί Μουσουλμάνοι μετανάστες ίσως νιώθουν φόβο ή δυσφορία όταν βρίσκονται κοντά με σκύλους για πολιτιστικούς λόγους. Θα πρέπει να ληφθεί αυτή η παράμετρος σοβαρά υπόψη από τους αξιωματικούς που εκτελούν το καθήκον τους εκείνη την ώρα.» «Κατά τη διάρκεια της προσευχής ο Μουσουλμάνος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Δεν μπορεί να απαντήσει σε τηλέφωνο ούτε να απαντήσει σε κάποιον που του μιλά. Οι αστυνομικοί δεν θα πρέπει να εκλαμβάνουν ως προσβολή το γεγονός ότι ο πιστός δεν απαντά στο τηλεφώνημά τους κατά τη διάρκεια της προσευχής.»
«Στα τζαμιά και τα σπίτια οι Μουσουλμάνοι βγάζουν τα παπούτσια τους πριν πατήσουν σε χαλί. Σε μη επείγουσες καταστάσεις οι αστυνομικοί πρέπει να επιδεικνύουν ευαισθησία σε τέτοια πρότυπα συμπεριφοράς όταν επισκέπτονται χώρους προσευχής.» Με απλά λόγια, οι σωματικοί έλεγχοι θα διενεργούνται πλέον εξ αποστάσεως. Επίσης, όταν καταδιώκεται κάποιος εγκληματίας λαθρομετανάστης και κρύβεται εντός παρανόμου τεμένους, τότε ο αστυνομικός οφείλει να βγάλει τα παπούτσια του για να συνεχίσει την καταδίωξη. Αν τελικά καταφέρει να προσεγγίσει τον εγκληματία τότε θα πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί αν αυτός αρχίσει τις μετάνοιες τότε η σύλληψη μπορεί να αποτελέσει προσβολή του θρησκευτικού του αισθήματος.
Προφανώς πρόκειται για τον «οδηγό συμπεριφοράς αστυνομικών προς μουσουλμάνους», που δρομολογήθηκε μετά τα περσινά επεισόδια των λαθρομεταναστών για το «σκισμένο κοράνι» και επεκτείνει την σεμιναριακή εκπαίδευση κάποιων "αστυνομικών της γειτονιάς" σε όλη την αστυνομική δύναμη της χώρας.
hellraiser
Πηγή http://ksipnistere.blogspot.com

Το φετινό βραβείο πιο επικίνδυνου ρεπορτάζ (VIDEO)

Το φετινό διεθνές βραβείο Rory Peck, το οποίο τιμά τους κινηματογραφιστές που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καταγράφοντας πολιτικά γεγονότα στις πιο επικίνδυνες περιοχές του κόσμου, δόθηκε σε έναν αμερικανό για το ρεπορτάζ του στη συνήθως ήσυχη πόλη της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.
Στην αιματηρή αντιπαράθεση μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων της Ταϊλανδής και διαδηλωτών με τα “κόκκινα πουκάμισα”, νωρίτερα φέτος, ο Roger Arnold κατάφερε να καταγράψει με το φακό του συγκλονιστικές εικόνες πίσω από τις δύο πλευρές της πρώτης γραμμής. Δείτε αποσπάσματα από τις σκηνές που εκείνη την εποχή έκαναν το γύρο του κόσμου.
Πηγή http://www.real.gr

Συμμορία βίασε 100 ανήλικα κορίτσια σε 18 μήνες.

Μια συμμορία από νεαρούς Ασιάτες στην Αγγλία βίασε περισσότερες από 100 ανήλικες κοπέλες σε διάστημα 18 μηνών... Τα μέλη της αδίστακτης συμμορίας που συνελήφθησαν από την αστυνομία περιέγραψαν στο δικαστήριο με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο που δρούσαν.
Πρώτα μεθούσαν τις ανήλικες κοπέλες -και σε πολλές έδιναν και κοκαΐνη για να μην καταλαβαίνουν τι τους κάνουν- και μετά τις ξυλοκοπούσαν και της βίαζαν. Ο δικαστής αποκάλεσε τους δράστες φριχτούς εγκληματίες και η ποινή τους αναμένεται να φθάσει μέχρι τα και 30 χρόνια φυλάκιση για τους εγκέφαλους της συμμορίας.
Όπως όμως τόνισαν και οι ψυχολόγοι «όποια ποινή και να επιβληθεί, το σοκ που έχουν πάθει αυτά τα κορίτσια είναι μεγάλο και αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν εύκολα να το ξεπεράσουν»…
Πηγή http://www.protothema.gr

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” 25-11-10 Π. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΒLY SKY

Μια νέα κάρτα θα αποκτήσουν όλοι οι Ελληνες στην οποία θα αναγράφονται στοιχεία όπως ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκδοσή της θα γίνεται από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης είπε ότι τους επόμενους δύο μήνες θα δρομολογηθούν οι κανονισμοί για την «Κάρτα του Πολίτη».
Επίσης η υπουργός Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τη χαρακτήρισε «κάρτα ηλεκτρονικού ΚΕΠ» και πρόσθεσε ότι θα περιέχει «όλα εκείνα τα στοιχεία για να εξυπηρετείται πολύ γρήγορα ο πολίτης όταν πηγαίνει στο δημόσιο νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας όταν ολοκληρωθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, και να μη χρειάζεται η γραφειοκρατία». ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ...
Πηγή http://www.tovima.gr

Eγκληματα κατα του ελληνικου λαου.

Πριν 3 χρονια πηρα ένα κεφαλαιο κινησης 30.000Ε από την ΜΑΡΦΙΝ ΕΓΝΑΤΙΑ το οποιο πληρωνα κανονικα μεχρι και τον αυγουστο...Ειμαι βιοτεχνης και εδώ και εξι μηνες σταματησανε ολες οι παραγγελιες με αποτελεσμα να πεσει ο τζιρος 40-50%.
Οι περισσοτεροι πελατες μου κανανε στασει πληρωνων,αφησανε της επιταγες τους ακαληπτες( 22.500ε)μεαποτελεσμα να βρεθω κι εγω σε αδυναμια πληρωμης προς τους πιστωτες μου(ΜΑΡΦΙΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.)υπολοιπο οφειλης 10.000ε περιπου.Μετα από όλα αυτά απευθηνθηκα στην τραπεζα και ζητησα να μου κανουν μια ρυθμιση με μικροτερο ποσο της μηνιεας δοσεις σε 200.00ε εναντι 400.00 που ειναι σημερα.μετα από δεκα μερες, μου απαντησαν πως μονο με εγγυητη που να εχει ακινητο στο ονομα του μπορει να γινει.Αυτο μου ηταν αδυνατο και αντι για ρυθμιση μου στειλανε εξωδικο με την απειλη αν δεν πληρωσω της καθηστεριμενες δωσεις 1.500.00ε θα μου βγαλουν διαταγη πληρωμης.εχω να απαντησω σ αυτους τους κ=μαφια ότι αδικα θα κανουν το κοπο διοτι δεν εχω τιποτα να μου παρουν-η βιοτεχνια είναι ετοιμη να κλεισει-το μονο που θα μου κανουν είναι να μου στραπατσαρουν περισσοτερο την λιγη αξιοπρεπεια που μου εμεινε.
Οι καιροι όμως, εχουν γυρισματα..ο λαος ετοιμαζετε..να εχουν υποψιν τους αυτοι οι αλητες πως καποιο πρωι θα ξυπνησουν και δεν θα βρουνε κανενα καταστημα τους ορθιο-στην κυριολεξια-και αυτοι θα τρεχουν και δε θα ξερουν που να κρυφτουν.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Καζάνι που βράζει οι φυλακές της χώρας .

Κινητοποιήσεις σε όλες τις φυλακές προετοιμάζουν οι κρατούμενοι στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Ως ημέρα έναρξης των κινητοποιήσεων έχει οριστεί η προσεχής Δευτέρα, κάτι που ήδη είναι γνωστό στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για να σημάνει κόκκινο συναγερμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει «χτιστεί» ένα δίκτυο τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των κρατουμένων των φυλακών. Παράλληλα, δημιουργήθηκαν ομάδες κρατουμένων για τον συντονισμό των κινητοποιήσεων σε πανελλαδικό επίπεδο. Την έναρξη των κινητοποιήσεων στις φυλακές επιβεβαιώνει και η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων.
Σύμφωνα με όσα έχει πληροφορηθεί η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι κρατούμενοι θα ξεκινήσουν με αποχή από το συσσίτιο και σε απεργία πείνας, όπως δηλαδή συνέβη και τον Νοέμβριο του 2008. Οι κρατούμενοι επαναφέρουν τα αιτήματα που αφορούν τον υπερπληθυσμό των φυλακών, τις συνθήκες κράτησης, την περίθαλψη, το καθεστώς χορήγησης αδειών, τη μείωση των ποινών και τους εναλλακτικούς θεσμούς έκτισή τους. Ακόμη, αναφέρουν ότι η δυναμικότητα των φυλακών ανέρχεται σε 9.700 θέσεις, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρατουμένων ανέρχεται στους 12.600. Από αυτούς οι 7.300 είναι αλλοδαποί, οι 5.100 Ελληνες και οι 180 αλλοδαποί προς απέλαση. Τα νομοθετικά μέτρα του περασμένου έτους τα χαρακτηρίζουν ημίμετρα, εκτός από τη ρύθμιση για την κατάργηση της έκτισης των 4/5 της ποινής ώστε να μπορεί καταδικασμένος για αδικήματα για ναρκωτικά να τύχει των ευεργετικών μέτρων. Το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι γνώστης των αναμενόμενων εξελίξεων και των αιτημάτων των κρατουμένων, ωστόσο διαμηνύει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα των κρατουμένων.
Πηγή http://hellenicspace.wordpress.com

ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ... ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Πάρτε και την φωτογραφία πιό μεγάλη και καθαρή για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το θέαμα που αντικρύζουμε. Ο Σκλάβος Πατριάρχης με τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου και πράκτορες της Άγκυρας ψευτομουφτήδες.
Το πως και γιατί είναι Σκλάβος ο Βαρθολομαίος, οι τρόποι που χρησιμοποιούνται για να ενδώσει στις απειλές της Άγκυρας καθώς και η τακτική του τουρκικού κράτους απέναντι στο Πατριαρχείο έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν από τον "Στόχο" με απόρρητα έγγραφα των Υπηρεσιών μας, τα κείμενα των οποίων θέσαμε προς γνώση των αναγνωστών μας. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Πηγή http://www.stoxos.gr

Όταν οι Έλληνες ματώνουν οικονομικά, τρόικα και ΔΝΤ γλεντάνε στην Αθήνα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο της τηλεόρασης του Star.
Πηγή
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Περικλής Γκιόλιας: "Δεν ήταν τρομοκράτες οι δολοφόνοι του αδελφού μου"Αυτό το ξέρουμε. ΠΟΙΟΙ ήταν το ξέρουν κάποιοι. Θα το πούν άραγε;

Ο αδελφός του δολοφονημένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια μίλησε στο«ΘΕΜΑ» και στον Ανδρέα Μπελεγρή. Τρεις μήνες μετά τη άνανδρη δολοφονία, ο αδελφός του δημοσιογράφου, μιλάει για τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης, δηλώνει βέβαιος ότι οι δράστες δεν ήταν τρομοκράτες, θυμάται προσωπικές τους στιγμές και απαντάει σε όσους δεν δίστασαν να επιτεθούν στον νεκρό την επομένη της δολοφονίας......
- Εχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του αδελφού σου. Ποιες είναι οι σκέψεις σου; - Δύσκολες στιγμές, ο Σωκράτης μας λείπει, λείπει στην οικογένειά του, λείπει στους φίλους του. Πραγματικά είχε πολλούς που τον αγαπούσαν. Σε τέτοιες στιγμές, όμως, οφείλουμε να ομολογήσουμε την πίστη μας, την εμπιστοσύνη στον Θεό και στα σχέδιά του. Τρεις μήνες μετά συνεχίζω να βιώνω την παρουσία του Θεού στη ζωή μας. Παρουσία που μας δίνει τη δυνατότητα να προσπερνάμε όλες τις δυσκολίες που φαντάζουν ασήκωτες για τις ανθρώπινες δυνάμεις. Πιστεύουμε στον Θεό, όχι επειδή έχουμε κάνει συμβόλαιο ότι θα ζήσουμε και θα περάσουμε καλά, αλλά επειδή βιώνουμε την ευτυχία που εκπορεύεται από τη συνύπαρξη μαζί Του. Οι σκέψεις μου πλέον είναι πολύ γαλήνιες και ειρηνικές. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να τους συγχωρήσει, να καταλάβουν το λάθος τους, μα πάνω απ’ όλα να μην τιμωρηθούν αθώοι.
- Πώς έμαθες την είδηση της δολοφονίας;
- Δεν είναι εύκολο να αποτυπωθούν με λόγια τέτοιες στιγμές…
- Εχεις σκεφτεί τι του είπαν τελικά εκείνη τη νύχτα και τον έπεισαν να κατέβει;
- Μου έχουν περάσει διάφορα σενάρια από το μυαλό, αλλά προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι γιατί ό,τι και αν του είπανε, αν δεν επέτρεπε ο Θεός, δεν θα κατέβαινε κάτω στις 5.20 το πρωί για να συναντήσει τους δολοφόνους του. Πιστεύω όμως ότι το επέτρεψε, γιατί ο μαρτυρικός τρόπος θανάτου ήταν τελικά για τον Σωκράτη διαβατήριο αγιασμού.
- Πιστεύεις ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση;
- Για ατύχημα, να το συζητήσω, για τρομοκρατική επίθεση, όμως, όχι. Είναι πιο πιθανό το σενάριο για μένα να πέρασαν τυχαία τρεις οπλισμένοι την ώρα που ο αδελφός μου κατέβαινε για πρωινή βόλτα και κατά λάθος να εκπυρσοκρότησαν τα όπλα παρά το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας.
Περισσότερα στο http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Μάλλον και οι Αυστριακοί θα είναι "Εθνικόφρονες" και "Ακροδεξιοί"...

Οι δύο φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στη Μουσουλμανική κοινότητα. Σάλος στην Αλβανία, στα μαζικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά στο μουσουλμανικό κόσμο, μετά από ξέφρενη αντιαλβανική προπαγάνδα που ξέσπασε στην Αυστρία.. .
(Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό των Αλβανών)
Μετά την απόφαση των Υπουργών των Εξωτερικών της Ενωμένης Ευρώπης για την ελεύθερη μετακίνηση των Αλβανών στις χώρες sengen και μετά από τις χαρές και τα πανηγύρια των Αλβανών για το γεγονός αυτό, ένα σκάνδαλο ήρθε να δει το φως της δημοσιότητας και να κάνει το γύρω του κόσμου. Το Λαϊκό Κόμμα της Αυστρίας, με αρκετή επιρροή στην πολιτική ζωή της χώρας εκλαΐκευσε και δημοσίευσε ρατσιστικές και προσβλητικές (σύμφωνα με τους Αλβανούς) φωτογραφίες, θίγοντας τους Αλβανούς και αποκαλύπτοντας ότι η ελεύθερη μετακίνηση των Αλβανών και Βοσνίων θα φέρει καταστροφικές συνέπειες στην Αυστρία. Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει τις...αυστριακές νεανίδες στη θάλασσα γυμνές, θέλοντας έτσι να δείξουν την ελευθερία και την ανοιχτή πλευρά της ζωής τους, ενώ η δεύτερη δείχνει τις Αλβανίδες γυναίκες να πλένονται στη θάλασσα με τα ρούχα και τη μαντίλα στο κεφάλι, σύμβολο της ισλαμικής οπισθοδρομικότητας. Το Λαϊκό Κόμμα στην Αυστρία, ακόμα, αποφάσισε να ζητήσει δημοψήφισμα για την μετανάστευση κι αυτό το έκανε δημοσιεύοντας τις δύο αυτές φωτογραφίες για να αποδείξει, όπως τονίζουν, τον κίνδυνο από την μουσουλμανική αντίληψη και την κλειστή συμπεριφορά των μουσουλμάνων ανδρών με τις γυναίκες.
Οι πρώτες δημοσκοπήσεις, μετά την πρωτοβουλία του Λαϊκού Κόμματος, δείχνουν ότι το 54% των Αυστριακών θα ψηφίσει υπέρ των δραστικών μέτρων προς τους μετανάστες και το 43% κατά.Άμεση ήταν η αντίδραση από πλευρά των Αλβανών με πρωτοστάτη την Μουσουλμανική Κοινότητα κατηγορώντας τους μουσουλμανοφοβία. Έντονη διαμαρτυρία και τελεσίγραφο σε όλες τις ξένες διπλωματικές αρχές, που βρίσκονται στην Αλβανία, είναι το επόμενο βήμα της Μουσουλμανικής Κοινότητας.
Πηγή http://borioipirotis.blogspot.com

"Όμηρος" μεταναστών η Ήπειρος! Χιλιάδες Αφγανοί, Πακιστανοί, Βούλγαροι κ.α. κατακλύζουν Άρτα και Ηγουμενίτσα!

Κραυγή διαμαρτυρίας προς κάθε αρμόδιο βγάζουν χιλιάδες κάτοικοι της Άρτας και της Ηγουμενίτσας, που βλέπουν καθημερινά οικονομικούς μετανάστες να ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης στους δρόμους των δυο πόλεων. Το φαινόμενο τείνει να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, με τους φορείς να κάνουν συνεχώς εκκλήσεις προς την κεντρική εξουσία, για να δώσει λύση στο θέμα.
Άνθρωποι που ψάχνουν για δουλειά ή που θέλουν να μπουν παράνομα σ’ ένα πλοίο για να φύγουν στην Ιταλία, καθημερινά αποτελούν το κεντρικό θέμα συζήτησης πολιτών, ενώ χαρακτηριστική είναι η αύξηση της μικροεγκληματικότητας κοντά στις περιοχές, όπου διαμένουν οι μετανάστες. Βέβαια, πολλοί λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει και τους άλλους δυο νομούς της Ηπείρου και κυρίως αυτόν τον Ιωαννίνων, αφού εκατοντάδες είναι καθημερινά σχεδόν οι συλλήψεις Αλβανών λαθρομεταναστών που επαναπροωθούνται στην χώρα τους. Αδιάψευστος μάρτυρας φυσικά είναι το... Αστυνομικό Δελτίο που ο αριθμός τον ανθρώπων που περνά στην Ελλάδα από την γειτονική Αλβανία ολοένα και αυξάνεται αντί να μειώνεται… ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Σήμερα στην Άρτα υπάρχουν 3500 Αφγανοί και Πακιστανοί οικονομικοί μετανάστες, ενώ το τελευταίο διάστημα ήρθαν και περίπου 1000 Βούλγαροι. Η συντριπτική τους πλειοψηφία μένει στους δρόμους γύρω από το ιστορικό Γεφύρι της πόλης, αλλά και σε κοντινά στην Άρτα χωριά, κάτω από άθλιες συνθήκες, μέσα σε παραπήγματα. Μάλιστα, η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης περιμένει αύξηση του αριθμού των Αφγανών και των Πακιστανών τις επόμενες ημέρες. Και αυτό, λόγω της συγκομιδής των πορτοκαλιών στην Άρτα που δίνει την ευκαιρία για ένα μεροκάματο.
Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Γκέτσης, Εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδας «Γνώμη» της Άρτας, που έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα «ανάστατοι είναι όσοι έχουν κτήματα και σπίτια στην περιοχή της ιστορικής Γέφυρας και λείψουν κάποιες μέρες από αυτά. Επιστρέφοντας θα βρεθούν μπροστά σε απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι καταλαμβάνουν σπίτια, αποθήκες και όποιον άλλο χώρο βρουν»!Και συνεχίζει λέγοντας:Αυτό το κάνουν γιατί δεν έχουν που να πάνε να περάσουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα και επιπλέον δεν έχουν να φάνε, να συντηρηθούν και να ζήσουν. Τι μπορεί να γίνει κανένας δεν ξέρει. Οι περισσότεροι συμπολίτες μας, με τους οποίους έτυχε να συνομιλήσουμε λένε απλά: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»! (Σχετικό άρθρο του Κ. Γκέτση δημοσιεύεται πρωτοσέλιδα).Οι κλοπές και γενικά η παραβατικότητα συνεχώς αυξάνεται, ενώ παρατηρούνται απόπειρες βιασμού κ.α. Όπως σημειώνουν κάτοικοι της πόλης, «όσο πληθαίνουν οι μετανάστες στην Άρτα και όσο ζουν σε τέτοιες άθλιες συνθήκες, που δεν έχουν φάνε, λογικό και επόμενο είναι να αυξάνεται η εγκληματικότητα».
ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ…
Στην άλλη παροικία των οικονομικών μεταναστών της Άρτας, τη Βουλγαρική, τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά. Δουλειές δεν υπάρχουν και τα 1000 περίπου άτομα περιμένουν καρτερικά είτε στους δρόμους κοντά στη Γέφυρα, είτε στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας, σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γνώμη» της Άρτας.Ωστόσο, κάποιοι θεωρούν ως κυριότερη αιτία για την οποία εκείνοι δεν παίρνουν μεροκάματο τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς, «που παίρνουν λιγότερα χρήματα, αλλά δεν κάνουν καλή δουλειά». Οι κόντρες που φαίνεται, ότι υπάρχουν μεταξύ των μεταναστών, όπως υποστηρίζουν πολίτες, δεν θα πρέπει να ξαφνιάζουν κανέναν, αφού το κυνήγι του μεροκάματου έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε ζήτημα «ζωής ή θανάτου»!Οι Βούλγαροι, που περιμένουν πως και πώς να ξεκινήσει η συγκομιδή του μανταρινιού, αναμένεται, όπως δηλώνουν, να μείνουν γι’ άλλους δυο μήνες στην περιοχή, υποδεχόμενοι τα Χριστούγεννα και το νέο έτος μέσα στα παραπήγματα όπου ζουν.
ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Ίδια και απαράλλαχτη είναι η εικόνα και στην Ηγουμενίτσα. Ο «Π.Λ.» είχε αναφερθεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ του για τη σύλληψη ενός 38χρονου Έλληνα, που πυροβόλησε εναντίον πέντε Ιρακινών και την αναστάτωση που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, από την παρουσία λαθρομεταναστών στο λιμάνι, που θέλουν να επιβιβαστούν σε κάποιο πλοίο για να φύγουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας και νέος Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης έστειλε πρόσφατα επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, με την οποία εξηγεί το πρόβλημα και ζητά άμεση βοήθεια για την άμβλυνσή του. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «το θέμα ξεπερνά τις δυνατότητες παρέμβασής μου. Πλέον από πλευράς μου δεν βρίσκω δικαιολογίες πειστικές προς τους κατοίκους του Δήμου».Ας σημειωθεί, ότι και οι λαθρομετανάστες στην Ηγουμενίτσα ζουν σε άθλιες συνθήκες, είτε σε δρόμους της πόλης, είτε σε χωριά κοντά σε αυτήν. Πρόσφατα, είχαν συγκρουσθεί μεταξύ τους στο λιμάνι, προκαλώντας τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους, πολλοί από τους οποίους σημείωναν, ότι «η κατάσταση δεν πάει άλλο»!Μάλιστα, ο κ. Πιτούλης σημειώνει στην επιστολή του πως «οι πολίτες αρχίζουν και παίρνουν το Νόμο στα χέρια τους και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».
ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΚΥΛΙΑ!
Υπενθυμίζεται, ότι ο «Π.Λ.» είχε γράψει πρόσφατα για λαθρομετανάστες στη Θεσπρωτία, που μη έχοντας δουλειά και χρήματα για να φάνε, σκότωναν και έτρωγαν σκυλιά! Οι κάτοικοι ζητούν να παρέμβει επειγόντως η Πολιτεία, αφού το θέμα τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Και σημειώνουν αγανακτισμένοι:«Σεβόμαστε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά έτσι όπως ζουν είναι πηγή μολύνσεων και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα και να πάει το πρόβλημά μας στη Βουλή, να συζητηθεί και να δουν οι Κυβερνώντες τι θα κάνουν. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη στην Ηγουμενίτσα, όταν δίπλα μας κυκλοφορούν άνθρωποι ρακένδυτοι που ζητούν δουλειά, για να έχουν ένα κομμάτι ψωμί».
Πηγή http://epirus-ellas.blogspot.com

Γιώργος Νταλάρας - Παραπονεμένα λόγια

VIDEOCLIP..
Γ. Νταλάρας.. Παραπονεμένα λόγια .
"Παραπομενένα λόγια"
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου
Από τις μεγάλες συναυλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (ΟΑΚΑ), "Δυο νύχτες στο Ολυμπιακό Στάδιο, 28 & 30/9/1983.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στ. Κουγιουμτζής ♫ Ένας κόμπος η χαρά μου (Μπ. Στόκας)

VIDEOCLIP..
Μπ. Στόκας Ένας κόμπος η χαρά μου .
Στίχοι& μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής.
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας, «ΟΤΑΝ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ», 1971.
Διασκευή για δύο όργανα: Νίκος Κυπουργός.

Ο Αντίχριστος έρχεται στο τέλος του 2011

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΙΝΕΙ ΔΟΛΆΡΙΑ, ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

Ράδιο Αρβύλα - Η Ελλάδα φταίει

Νέα ηλίθια δήλωση Ομπάμα.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ

Φοβερό σχόλιο από τον Λαζόπουλο για τους απαραδεκτους υπουργούς.

Έκλεψαν προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Βανδαλισμός και κλοπή της προτομής του Μεγ. Αλεξάνδρου από το άγαλμα που κοσμεί την είσοδο της Νομαρχίας, σημειώθηκε από αγνώστους αργά χθές το βράδυ. Το συγκεκριμένο άγαλμα που αποτελεί εικαστική σύνθεση του Κ. Μήντση, έφερε την προτομή του Μεγ. Αλεξάνδρου και εγκαταστάθηκε στην είσοδο της Νομαρχίας το 1996, ως ενθύμιο της ίδρυσης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας.
Η αφαίρεση και κλοπή της προτομής αποτελεί πρωτοφανή ενέργεια βανδαλισμού της εικαστικής δημιουργίας που φέρει σημαντικό συμ
βολικό και ιστορικό περιεχόμενο. Ο Νομάρχης Πέλλας κ. Μιχάλης Καραμάνης δήλωσε τα εξής:...«Θλίβομαι πραγματικά για την συγκεκριμένη πράξη η οποία πραγματοποιείται σε μία μεταβατική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση περίοδο. Το άγαλμα αποτελεί μία ολοκληρωμένη σύνθεση και η αφαίρεση της προτομής ουσιαστικά ακυρώνει το συμβολισμό και το διαχρονικό μήνυμα της εικαστικής δημιουργίας. Καλώ τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης πράξης, έστω και σήμερα, να επιδείξουν ευαισθησία απέναντι στη δημόσια περιουσία και πολιτισμικά αγαθά και να επιστρέψουν την προτομή εκεί που ανήκει. Η αξία της προτομής εκτός του αγάλματος που αποτελεί τον φυσικό της υποδοχέα, είναι εξαιρετικά μειωμένη ενώ οποιαδήποτε ενέργεια προώθησης του αγάλματος αποτελεί ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί παράνομης διακίνησης έργων τέχνης.
Η παρούσα Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα αναλάβει τις εργασίες πλήρους αποκατάστασης του έργου αναγνωρίζοντας τη σημασία του πολιτισμού στην ενδυνάμωση της τοπικής δημοκρατίας και ελεύθερης διακίνησης απόψεων και ιδεών».
Πηγή http://greeknation.blogspot.com
Πάρτε μία γέυση για την αγάπη που μας τρέφουν οι γείτονες μας..
«Το μόνο εμπόδιο που εμπόδισε την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ, είναι τα απωθημένα του νότιου γείτονά μας» Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, πρόεδρος *Σκοπιανων, 5-4-2008
"Η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα γιά αυτό που έκανε"
Νίκολα Γκρούεφσκι πρωθυπουργός Σκοπιανων, 5-4-2008
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΕΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΦΙΑΣΚΟ
Η Μακεδονια μπηκε ΚΡΥΦΑ στο ΝΑΤΟ και οι ΓΡΕΚΟΙ δεν το αντιληφθηκαν
http://www.bulgarmak.org/veto.
Δείτε και πόσο έχουνε προχωρήσει με την βοήθεια των Αμερικανών βεβαίως.
http://www.bulgarmak.org/veto.

Το ασύρματο Ιnternet «αρρωσταίνει» τα δέντρα..

Ολα τα φυλλοβόλα δέντρα στο δυτικό κόσμο που βρίσκονται κοντά σε ασύρματους δρομολογητές (router) αρρωσταίνουν και τα συμπτώματα που παρουσιάζουν είναι «αιμορραγία» και ρωγμές στο φλοιό τους..
Η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi) είναι ιδιαίτερα…επιβλαβής για τα δέντρα και τα φυτά που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό, σύμφωνα με έρευνα Ολλανδών επιστημόνων. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Wage-ningen στην Ολλανδία κατέδειξαν ότι όλα τα φυλλοβόλα δέντρα στο δυτικό κόσμο που βρίσκονται κοντά σε ασύρματους δρομολογητές (router) αρρωσταίνουν και τα συμπτώματα που παρουσιάζουν είναι «αιμορραγία» και ρωγμές στο φλοιό τους. Τα ανησυχητικά αποτελέσματα της μελέτης προκαλούν επιπλέον ανησυχίες, δεδομένου ότι η ασύρματη ακτινοβολία μπορεί επίσης να έχει επιδράσεις και στην υγεία των ανθρώπων.
Την έρευνα είχε παραγγείλει ο δήμαρχος της πόλης Αλφεν στο δυτικό τμήμα της χώρας, μετά τον εντοπισμό ανεξήγητων ανωμαλιών στα δέντρα της περιοχής που δεν θεωρήθηκε ότι είχαν προκληθεί από οποιαδήποτε γνωστή προερχόμενη από ιό ή μόλυνση. Ετσι, έπειτα από συστηματική παρατήρηση, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα ασύρματα δίκτυα ενοχοποιούνται για την κατάσταση. Ποσοστό 70% Στην Ολλανδία, περίπου το 70% των δέντρων στις αστικές περιοχές παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα, σε σύγκριση με το 10% που είχε καταγραφεί πριν από πέντε χρόνια. Αντιθέτως, τα δέντρα που βρίσκονται στα δάση, όπου δεν υπάρχει κάλυψη Wi-Fi, επηρεάζονται ελάχιστα ή καθόλου. Οι επιστήμονες εξέτασαν 20 δέντρα (μελίες) τα οποία εξέθεσαν επί τρεις μήνες σε διάφορες πηγές ακτινοβολίας. Οσα βρίσκονταν εντός εμβέλειας δικτύου Wi-Fi υπέστησαν χρωματικές αλλοιώσεις στα φύλλα τους, οι οποίες προκλήθηκαν από τη νέκρωση της άνω και κάτω επιδερμίδας τους. «Αυτό οδηγεί σταδιακά στο θάνατο των συγκεκριμένων τμημάτων των φύλλων», ανέφεραν οι επιστήμονες.
Παράλληλα, η έρευνα κατέδειξε ότι η ακτινοβολία των ασύρματων δικτύων μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη των καλαμποκιών. Η μελέτη πρόκειται να αποτελέσει το αντικείμενο μιας διάσκεψης στην Ολλανδία το Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Οι επιστήμονες τόνισαν ότι απαιτούνται περαιτέρω μελέτες προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας και να καθοριστούν οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ασύρματης ακτινοβολίας στα δέντρα. Ακτινοβολία Το 2007 σε ένα ντοκιμαντέρ που είχε προβάλει το BBC αποδεικνυόταν ότι τα επίπεδα ακτινοβολίας από το WI-FI σε ένα σχολείο ήταν μέχρι τρεις φορές πιο υψηλά από το επίπεδο ακτινοβολίας των κεραιών μετάδοσης σήματος για την κινητή τηλεφωνία. Εξάλλου, πέρσι, υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία συνέδεαν τα σήματα της κινητής τηλεφωνίας με την εξαφάνιση ολόκληρων αποικιών μελισσών. Εντούτοις, σε επιστημονικές μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε έγκριτες επιθεωρήσεις υποστηρίχθηκε ότι οι μυκητιάσεις και οι προερχόμενες από ιούς μολύνσεις είναι οι πλέον πιθανές αιτίες της αφανισμού των αποικιών των μελισσών.

Μια δραματική επιστολή ενός Ορθοδόξου Ελληνα για την Κάρτα του Πολίτη!!

Μια δραματική επιστολή ενός Ορθοδόξου Ελληνα για την Κάρτα του Πολίτη.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΙΩΠΟΥΝ

Ειλικρινά ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανε το σημείο να γράψω αυτά που ακολουθούν. Η κάρτα του πολίτη σε λίγο θα είναι γεγονός, είτε υποχρεωτική, είτε όχι. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. Μεγάλος μέρος του ελληνικού πληθυσμού δεν θα την παραλάβει. Και γω δεν θα την παραλάβω. Οικογενειάρχης, ελεύθερος επαγγελματίας, πάντοτε έντιμος και πάντοτε σωστός στις υποχρεώσεις μου έναντι του κράτους και των πελατών. Η σύζυγος δημόσιος υπάλληλος. Και αυτή ομοίως δεν θα την παραλάβει και προφανώς θα απολυθεί. Λιγάκι ακόμη ίσως βαστάξουμε με τα λιγοστά χρήματα που υπάρχουν στην άκρη. Κόβεται σταδιακά το ηλεκτρικό, το τηλέφωνο, το αμάξι παροπλίζεται, κλείνω βιβλία στην Εφορία, κλείνω την επιχείρηση. Τα φάρμακα που χρειαζόμουν τακτικά για την πάθησή μου (σκλήρυνση κατά πλάκας) δεν θα μπορώ πλέον να τα παίρνω. Έχοντας κάποιες πρόχειρες προμήθειες σε βρεφικό γάλα και κρέμες μπορούμε για λίγο να δώσουμε τροφή στο 9μηνών βρέφος.
Αυτά φυσικά για λίγους μήνες και φυσικά αν δεν προκύψει κάποια αρρώστια ή έκτακτο γεγονός. Μετά…Αρχικά η πείνα, το κρύο. Κάποιο παιδί θα αρρωστήσει αναπόφευκτα. Το νοσοκομείο δεν είναι σίγουρο ότι θα δεχτεί να το νοσηλεύσει μιας και δεν θα υπάρχουν καθόλου χρήματα, αλλά και λόγω έλλειψης κάρτας ή ΑΜΚΑ. Η κόρη μου είναι 2 ½ ετών, ο γιός μου 9 μηνών. Ο μικρός δεν θα αντέξει πάνω από 6-7 μήνες και προφανώς θα πεθάνει στα χέρια μας μέσα σε κλάμα και αβάσταχτο πόνο. Η μεγάλη ίσως αντέξει περισσότερο ίσως και με λίγο φαγητό από τους γείτονες, κάποιο συσσίτιο. Εγώ ίσως καταφέρω να αντέξω 1-2 χρόνια, δίχως να αποκτήσω κάποια μόνιμη αναπηρία. Η σύζυγος μάλλον θα έχει πεθάνει πιο πριν από τον πόνο και τις κακουχίες. Εγώ, αν μείνω τελευταίος, προφανώς θα παραλύσω σταδιακά, θα χάσω τον έλεγχο των σφιγκτήρων, ίσως τυφλωθώ, θα αποσυρθώ σε κάποια γωνιά του σπιτιού –αν δεν το έχει κατασχέσει η Τράπεζα- και θα περιμένω. Μια, δυο βδομάδες, που θα πάει θα πεθάνω. Όλα αυτά στην Ελλάδα του 2010 και με μια κυβέρνηση που διατείνεται για τις κοινωνικές ευαισθησίες της. Η ταυτότητά μου υπάρχει, το ΑΦΜ μου υπάρχει, τα στοιχεία μου είναι γνωστά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να πάρω μια κάρτα για να αποδείξω πράγματα που ήδη αποδεικνύονται.
Όπως ο μουσουλμάνος εξεγείρεται όταν σκίσεις μια σελίδα από το Κοράνι –και καλά κάνει- έτσι και γω εξεγείρομαι όταν κάποιοι προσπαθούν να μου στερήσουν το Χριστό. Όταν ο μάρτυρας του Ιεχωβά αρνείται να πιάσει όπλο στα χέρια του, έτσι και γω αρνούμαι να δεχτώ την κάρτα αυτή. Θα πουν ορισμένοι πως είμαι θρησκόληπτος. Γιατί δεν λέτε το ίδιο για τον μουσουλμάνο; Γιατί δεν λέτε το ίδιο για το μάρτυρα του Ιεχωβά; Και μόνο αυτή σας η προκατάληψη αρκεί να με βάλει σε υποψίες πως κάτι παραπάνω βρίσκεται σε αυτήν την κάρτα. Αν δεν μπορείτε να ανεχτείτε την ιδιαιτερότητά μου, τότε ειλικρινά πείτε μου για ποιο λόγο δεν μπορείτε να το κάνετε. Μήπως σας ενοχλώ με την παρουσία μου;
Και αν η εκτίμησή μου είναι λάθος και το σφράγισμα του Αντίχριστου δεν είναι αυτό, τότε ειλικρινά ζητώ από τον Χριστό και την κοινωνία να με συγχωρήσει. Σε κόσμο με τέτοια κάρτα πάντως δεν μπορώ να ζω. Σημείωση elora: Ο επιστολογράφος μας παρακάλεσε να τηρήσουμε την ανωνυμία του και το σεβόμαστε.
Πηγή http://www.elora.gr

Κυβερνητικός νεοταξικός φασισμός. To Opengov.gr λογοκρίνει τα αρνητικά σχόλια για την κάρτα πολίτη αντικαθιστώντας τα μόνο με θετικά!!!

Το λαβαμε από τον φίλο Ποσειδώνα και σας το παραθέτουμε: anti-ntp: Η προπαγάνδα δεν έχει προηγούμενο στον ιστότοπο της κυβέρνησης (οpengov.gr). /Η περίπτωση θυμίζει μάλιστα το νομοσχέδιο περι Ελληνικής ιθαγένειας όπου χιλιάδες σχόλια λογοκρίθηκαν (δεν περιείχαν υβριστικές λέξεις) καθώς ήταν αντίθετα στο νομοσχέδιο περι παραχώρησης Ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Στην παρακάτω διεύθυνση...... η κυβέρνηση μας καλεί σε δημόσια διαβούλευση για την κάρτα του πολίτη. Είναι εμφανές (κανει μπαμ!) οτι τα σχόλια που έχουν μπει έχουν επιλεγεί με σκοπό την χειραγώγηση της κοινής γνώμης http://www.opengov.gr/ypes/?p=931#respond. Το αξιοπερίεργο είναι... ότι όλα τα σχόλια όπου αναφέρονται θετικά ως προς την ΚτΠ έχουν αρνητική βαθμολογία ρεκόρ! Εκεί φαίνεται οτι όσοι επισκέπτονται την σελίδα, διαφωνούν κάθετα με το φακέλωμα της κάρτας του πολίτη, παρόλαυτά κανένα αρνήτικό σχόλιο δεν υπάρχει! Ένα παράδειγμα είναι το εξής σχόλιο: "Tha boroume na taksideuoume kai stin Evrwpaiki Enwsi me tin Karta tou Politi?? pote tha arxisei na ekdidetai?? yperoxi idea..apolyti diafaneia!!"
Βαθμολογία σχολίου: 242 αρνητικά 9 θετικά!!! "Εμείς σας καλούμε να επισκεφθείτε τον παραπάνω ιστότοπο και να εκφράσετε την άποψη σας ωστε να διαπιστώσετε αν θα δημοσιευτεί. Είναι τραγική ειρωνία οτι αυτοί που ευαγγελίζονται την δημοκρατία και τις δήθεν ανθρώπινες ελευθερίες, λογοκρίνουν τα σχόλια και δεν τολμούν να κάνουν ένα δημοψήφισμα. Φοβούνται προφανώς τον λαό, μας φοβούνται τώρα που είμαστε αγκαλιά με τους καναπέδες, φανταστείτε πόσο θα μας φοβούνται όταν βγούμε στους δρόμους.
Πηγή http://anti-ntp.blogspot.com

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σπάνια Αρχαία Ελληνική καμπάνα χάλκινη με τον Αιγύπτιο θεό Όσιρι πωλείται στο e-bay..


Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια, αρχαία ελληνική χάλκινη καμπάνα , με ένα αρχαίο αιγυπτιακό χάλκινο αναθηματικό άγαλμα του Όσιρι που χρησιμοποιείται ως την κλακέτα!
Το κουδούνι προοριζόταν για θρησκευτική, ταφική ή άλλους λειτουργικούς λόγους..
Ο θεός εμφανίζεται mummiform, κρατώντας την γκλίτσα και με γενειάδα .
Πώς αυτή η απεικόνιση του Όσιρι ήρθε να βρεθεί στη νότια Ιταλία, είναι αρκετά αξιοσημείωτο.
Ύψος: 3 1 / 8 ίντσες.
Πλάτος: 3 7 / 8 ίντσες.
Ύψος του Όσιρι και μόνο: 2 3 / 4 ίντσες.
Προέλευση: Απο την πρωσοπική συλλογή του κ. David Julius, 'οπου την απέκτησε στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Βόρεια Καρολίνα . ΗΠΑ .
Η Σελίδα του e-bay http://cgi.ebay.com