Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μάλλον και οι Αυστριακοί θα είναι "Εθνικόφρονες" και "Ακροδεξιοί"...

Οι δύο φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στη Μουσουλμανική κοινότητα. Σάλος στην Αλβανία, στα μαζικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά στο μουσουλμανικό κόσμο, μετά από ξέφρενη αντιαλβανική προπαγάνδα που ξέσπασε στην Αυστρία.. .
(Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό των Αλβανών)
Μετά την απόφαση των Υπουργών των Εξωτερικών της Ενωμένης Ευρώπης για την ελεύθερη μετακίνηση των Αλβανών στις χώρες sengen και μετά από τις χαρές και τα πανηγύρια των Αλβανών για το γεγονός αυτό, ένα σκάνδαλο ήρθε να δει το φως της δημοσιότητας και να κάνει το γύρω του κόσμου. Το Λαϊκό Κόμμα της Αυστρίας, με αρκετή επιρροή στην πολιτική ζωή της χώρας εκλαΐκευσε και δημοσίευσε ρατσιστικές και προσβλητικές (σύμφωνα με τους Αλβανούς) φωτογραφίες, θίγοντας τους Αλβανούς και αποκαλύπτοντας ότι η ελεύθερη μετακίνηση των Αλβανών και Βοσνίων θα φέρει καταστροφικές συνέπειες στην Αυστρία. Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει τις...αυστριακές νεανίδες στη θάλασσα γυμνές, θέλοντας έτσι να δείξουν την ελευθερία και την ανοιχτή πλευρά της ζωής τους, ενώ η δεύτερη δείχνει τις Αλβανίδες γυναίκες να πλένονται στη θάλασσα με τα ρούχα και τη μαντίλα στο κεφάλι, σύμβολο της ισλαμικής οπισθοδρομικότητας. Το Λαϊκό Κόμμα στην Αυστρία, ακόμα, αποφάσισε να ζητήσει δημοψήφισμα για την μετανάστευση κι αυτό το έκανε δημοσιεύοντας τις δύο αυτές φωτογραφίες για να αποδείξει, όπως τονίζουν, τον κίνδυνο από την μουσουλμανική αντίληψη και την κλειστή συμπεριφορά των μουσουλμάνων ανδρών με τις γυναίκες.
Οι πρώτες δημοσκοπήσεις, μετά την πρωτοβουλία του Λαϊκού Κόμματος, δείχνουν ότι το 54% των Αυστριακών θα ψηφίσει υπέρ των δραστικών μέτρων προς τους μετανάστες και το 43% κατά.Άμεση ήταν η αντίδραση από πλευρά των Αλβανών με πρωτοστάτη την Μουσουλμανική Κοινότητα κατηγορώντας τους μουσουλμανοφοβία. Έντονη διαμαρτυρία και τελεσίγραφο σε όλες τις ξένες διπλωματικές αρχές, που βρίσκονται στην Αλβανία, είναι το επόμενο βήμα της Μουσουλμανικής Κοινότητας.
Πηγή http://borioipirotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: