Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Στην Γαλλία ξεσηκώνονται και στην Ελλάδα κοιμόμαστε. Στην Γαλλία 3.500.000 άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο. Εδώ το πρόβλημα μας έχει γίνει αξεπέραστο και δεν κουνιέται φύλλο. Δεν σας κάνει εντύπωση? Αλλά ποιός να βγεί ο Παναγόπουλος της ΓΕΣΕΕ και ο άλλος της ΑΔΕΔΥ, που το μόνο που τους νοιάζει ΕΊΝΑΙ πως να βγούνε βουλευτές και μετά υπουργοί, όπως ο Πρωτόπαπας, ο Μανώλης και οι άλλοι πρω'ην πρόεδροι συνδικάτων.
Έχουν λουφάξει και εκτελούν εντολές του ΓΑΠ και της τρόϊκας. Προσπαθούν να μας κοιμήσουν και να μας ενοχοποιήσουν για ότι στραβό έκαναν επί 35 χρόνια τα λαμόγια οι πολιτικοί. Δέστε τι λέει ο Πάγκαλος "όλοι μαζί τα φάγαμε" "όλοι είμαστε διεφθαρμένοι", ωραία τότε να πάμε εμείς φυλακή που τα φάγαμε αλλά να πάει κι΄αυτός (αφου το ομολογεί) φυλακή, ο ξεδιάντροπος. Διορίζαν με το τσουβάλι στο δημόσιο για να πάρουν ψήφους και τώρα ζητάνε να πληρώσει ο λαός.
ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ας μου πεί κάποιος γιατί να ψηφίσει αυτούς τους υποψήφιους, τους υποταγμένους στο ΔΝΤ και στην παγκόσμια κυβέρνηση που ετοιμάζουν. Μας κάνουν πλήση εγκεφάλου με τα πουλημένα ΜΜΕ για να μας ελέγχουν και να κάνουν ότι θέλουν. Τα δύο κάμματα δεν πρέπει να πάρουν πάνω από 10% το καθένα, τόσοι είναι οι αυλοκόλακες και οι παρατρεχάμενοι των 2 κομμάτων. Αυτοί που τα φάγανε και είναι οι διεφθαρμένοι κατά Πάγκαλο. Όπου τους συναντήσετε ληδορήστετους, φτήστε τους, πάρτε τους με τις πέτρες. Τα μέλη της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΝ τους 2 προέδρους των συνδικάτων με τις πέτρες, με την βία καθαιρέστε τους. Δεν πάει άλλο, μας κροϊδεύουν.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: