Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

HXOI AΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Το ακόλουθο άρθρο δημοσιεύθηκε στην σεβαστή εφημερίδα της Φινλανδία, Ammenusastia
"Ως κομμουνιστής δεν πιστεύω στον ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά ως επιστήμονας πιστεύω τώρα στην κόλαση," είπε ο Δρ Azzacove"Είναι περιττό να πω ότι ήταν συγκλονισμένοι να γίνει μια τέτοια ανακάλυψη. Γνωρίζουμε όμως αυτό που είδαμε και ξέρουμε τι ακούσαμε.

Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι είμαστε διάτρητοι από τις πύλες της κόλασης!"
Δρ Azzacove συνέχισε, «...το τρυπάνι άρχισε ξαφνικά να περιστρέφεται άγρια,αναφέροντας ότι είχαμε φθάσει σε ένα μεγάλο κενό τσέπη ή σπήλαιο Αισθητήρες θερμοκρασίας έδειξαν μια δραματική αύξηση της θερμότητας με 2.000 βαθμούς Φαρενάιτ. "
"Είμαστε μείωσε ένα μικρόφωνο, που αποσκοπεί στην ανίχνευση των ήχων των κινήσεωνπλάκας κάτω από τον άξονα. Αντί όμως των κινήσεων πλάκα ακούσαμε μια ανθρώπινηφωνή φωνάζουν στον πόνο! Αρχικά σκεφτήκαμε ότι ήταν ο ήχος που προέρχεται από τον εξοπλισμό μας."
"Αλλά όταν κάναμε προσαρμογές χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Οι κραυγές δενήταν ενός ανθρώπου , ήταν οι κραυγές εκατομμυρίων ανθρώπων!
"Οι ίδιες εγγραφές, μεταδόθηκαν στο BBC ΛΟΝΔΙΝΟ, και υπάρχουν σε διατηρημένα σε κασέτες ήχουπου μπορούν εύκολα να αγοραστεί από κάθε Ισλαμικό AUDIO κατάστημα στο κόλπο.
Το δεύτερο βίντεο είναι η Ταινία baron's blood' και υποτίθεται ότι είναι η πηγή των παράξενων ήχων απο όπου και γέμισε μετά το internet και όχι επιστήμονες απο την Σιβηρία.Τη είναι αλήθεια τη ψέματα το αφήνω στην κρίση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: