Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Παπανδρέου 75η ΔΕΘ Σεπτέμβριος 2010:Μέχρι το τελος του 2011 θα έχουν αντικατασταθεί οι αστυνομικές ταυτότητες με την "Κάρτα του Πολίτη" (video).

Δήλωσε με σαφήνεια ότι μέχρι το τέλος του 2011 οι αστυνομικές ταυτότητες θα είναι πλέον παρελθόν και ο Έλληνας πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να έχει στη θέση τους την "Κάρτα του Πολίτη" στην οποία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε , "ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ":
«.. θέλω να ανακοινώσω ότι θα πάρω πρωτοβουλία με τους κοινωνικούς εταίρους, να καταρτίσουμε έναν Χάρτη Κοινωνικών Δικαιωμάτων, έναν Χάρτη που θα αλλάζει το τοπίο του προνοιακού μας συστήματος. Θα το εκσυγχρονίσει και θα εγγυάται την ισότητα των δικαιωμάτων για όλους και τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα, που θα επιτρέπουν και μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη.
Αυτά τα δικαιώματα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Δικαίωμα στη σύνταξη, δικαίωμα στην εκπαίδευση, δικαίωμα στην επανακατάρτιση, στο επίδομα αναπηρίας, στο βιβλιάριο υγείας. Όλα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Σπάζοντας τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία, αξιοποιώντας ορθολογικά τα χρήματα αυτά, που υπάρχουν - και ναι, όταν κάνει κανείς ορθολογική διαχείριση χρημάτων, βρίσκει χρήματα και γι’ αυτούς τους πολύ σημαντικούς στόχους - προχωράμε στην Κάρτα Πολίτη.»
Αυτή η σύγχρονη ηλεκτρονική χειροπέδα θα αντικαταστήσει σχεδόν τα πάντα.
Ταυτότητα ,βιβλιάρια υγείας,διαβατήρια, πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες,κάρτα διοδίων, εισητήρια και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε .
Θα είναι τόσο "απαραίτητη" όσο απαραίτητο θα είναι και το χάραγμα τον καιρό του αντιχρίστου, αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ,να πουλήσουμε ,να εργαστούμε ,να μετακινηθούμε ,να νοσηλευθούμε και γενικά να έχουμε οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία.
Ο κ. Παπανδρέου σκέπασε με μπόλικη ζάχαρη όλο αυτό το άθλιο κατασκεύασμα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της "Κάρτας του Πολίτη" και παρουσίασε τις θνησιγενείς και εύκολα μεταβλητές "ευκολίες" που θα προκύψουν απο αυτήν ως μοναδικά οφέλη, ενώ απέκρυψε επιμελώς όλες τις τραγικές συνέπειες απο την παραλαβή και την εκτεταμένη χρήση της .
Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε Video με τα αποσπάσματα της ομιλίας του στην 75η ΣΕΘ που αφορούν το ηλεκτρονικό φακέλωμα , την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και την "Κάρτα του Πολίτη"
Πηγή http://orthodox-watch.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: