Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Απίστευτο "αλαλούμ" με γιατρούς να τσακώνονται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης (video) και ακόμα δεν έχουνε δει τίποτα τα μάτια μας.

Χτες στις 17/8/2010 κοντα στις 23:00 εγινα μαρτυρας σε ενα μεγαλο καβγα που ελαβε χωρα στο Ιπποκρατειο νοσοκομειο Θεσσαλονικης.
Το Ιπποκρατειο ήταν το μονο νοσοκομειο που εφημερευε σχεδον για ολες τις παθησεις, κ αυτο με την υποχρεαωση να εξυπηρετηση τους περισσοτερους ασθενεις,με αποτελεσμα να γινετε ενας πανικος.Αν και κατι τετοιο ειναι γνωστο φαινομενο στην Ελλαδα εφτασαν τα πραγματα σε τετοιο σημειο οπου πρωτου να χρειαστει να παρει καποιος χαρτακι με αριθμο σειρας για το τμημα που επιθυμουσε και να περιμενει ωρες για να εξυπηρετηθει επρεπε να περιμενει πρωτα, αντιστοιχα με καποιο αλλο χαρτακι με αριθμο σειρα, σε θαλαμο διαλογης οπου καποια γιατρος ρωτουσε πληροφοριες γυρω απο το τι συμβαινει στον καθενα και μετα τους εξεταζε για να δει αν θα τους δωσει χαρτι για το αντιστοιχο τμημα που επιθυμουν.
Με αποτελεσμα να γινονται αδικιες και ανθρωποι που τυχαινει ν μην γκρινιαζουν να την πληρωνουν διοτι επρεπε να περιμενουν στη σειρα τους ενω αλλοι προκαλοντας φασαρια να επισκεπτονται τους γιατρους πολυ γρηγοροτερα.Οι γιατροι μαλωναν μεταξυ τους για το ποσο σημαντικο ειναι το καθε περιστατικο και με τους ασθενεις.
Μια τοσο εκρυθμη κατασταση μπορει μονο κουραση,αγχος και νευρα να σου προκαλεσει,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ανθρωπους σε ευαλωτη σωματικη κατασταση. Η συμπεριφορα των γιατρων ηταν απαραδεκτη,ο τροπος τους απαξιωτικος και το υφος τους ειρωνικο οταν καποιος ελεγε τον πονο του κ το προβλημα υγειας που αντιμετωπιζει. Ενα τμημα απο αυτα ειναι καταγεγραμενα στο βιντεο που σας αποστελω.

ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: