Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σχετικά με τα contrails Χημικές ουρές από έναν πιλότο...

Τα Chemtrails είναι μόνο μια "τρελή θεωρία συνωμοσίας '' μέχρι να κοιτάξετε απλά προς τα πάνω!
Καλησπέρα σας. Είμαι πιλότος στη Π.Α. και γνωρίζω αρκετά καλά το αντικείμενο των contrails. 'Ίχνη συμπύκνωσης' ονομάζονται ελληνιστί.Παράλληλα γνωρίζω, πετώντας πάνω από 20 χρόνια στους ελληνικούς ουρανούς, πώς είναι μια τυπική κυκλοφορία αεροσκαφών.
Την 21-5-10 όμως αυτό που αντίκρυσα στον ουρανό του Ν.Αττικής ήταν πολύ περίεργο και έξω από τα συνηθισμένα.Ήταν απόγευμα και είδα μια ταυτόχρονη κίνηση σε πολλά επίπεδα πτήσης και φανερά εκτός αεροδιαδρόμων,αεροσκαφών τα οποία σε πολλές περιπτώσεις πετούσαν και ως ζευγάρι σε μικρή απόσταση μεταξύ τους,αφήνοντας από πίσω τη γνωστή ''ουρά''.Μετά από 1 ώρα περίπου είχε δημιουργηθεί στον ουρανό ένα συμπαγές νέφος (γνωρίζω ότι τα ίχνη συμπύκνωσης διαλύονται μετά από λίγο και είναι αδύνατο να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο).
Χωρίς να έχω ακούσει κάτι για τα chemtrails,με ενα πρόχειρο ψάξιμο στο διαδίκτυο συνδίασα αυτά που είδα με αυτά που διάβασα και πείστηκα ότι κάτι συμβαίνει.Αυτά από κάποιον που δεν είναι φυσικός ή επιστήμονας αλλά χρήστης του εναέριου χώρου...
*Παλαιότερο βίντεο.Απ' ότι γνωρίζουμε, είναι η πρώτη φορά (πρώτο βίντεο)που γίνεται τέτοιου είδους κινηματογραφική λήψη από αέρος, και μάλιστα από τόσο κοντινή απόσταση.
Πρόκειται για την πλέον αδιαμφισβήτητη απόδειξη των chemtrail που έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.. (διαβάστε περισσότερα στο http://imerologio.info/index.php?id=88 ) (προς Moccahead και λοιπούς αρνητές του φαινομένου των chemtrail: ρίξτε μια ματιά και στις φωτογραφίες που έχω αναρτήσει εδώ: http://www.imerologio.info/index.php?... )

Σχετικά άρθρα.
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.Ασθένεια Morgellons -ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΥ NANO & CHEMTRAILS.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..
H απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)
Με επικίνδυνα χημικά ψεκάζουν τους κυπριακούς ουρανούς Βρετανοί και Αμερικανοί μέσω των Βάσεων..Σχηματισμός ουράνιου τόξου μετά τους ψεκασμους..
"Chemtrails....μας ψεκάζουν συνέχεια!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: