Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Αυτό το μανιφέστο θα σας καίει εάν δεν του δώσετε την δέουσα σημασία.

Αυτό είναι μανιφέστο που αν το μελετήσετε σωστά και αντιδράσετε σωστά θα σωθούμε, αν το πετάξετε ή δεν του δώσετε την πρέπουσα σημασία θα είναι το τέλος μας και αυτό το μανιφέστο θα σας καίει γιατί δεν του δώσατε την δέουσα σημασία..
Αγαπητοί Έλληνες μετά και την χθεσινή αποκάλυψη βόμβα είμαι βέβαιος ότι μπαίνουμε στο δοκιμαστικό στάδιο, της δοκιμασίας που μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη. Δεν έχει καμιά σχέση με το οικονομικό, θέλουν να αλυσοδέσουν τους Έλληνες, αν το καταφέρουν έχουν μαντρώσει όλους τους λαούς, είμαστε πειραματόζωα δυστυχώς. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράμε ήρεμα, αυτοί θέλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας, δηλαδή έναν καινούργιο εμφύλιο για να μας δείχνουν και να λένε διαλέχτε εμάς ή θα πάθετε σαν τους Έλληνες. Προσοχή πατριώτες μην ακούτε παπαγαλάκια, να δύνεται βάση για να ενημερώνεστε σε σοβαρά μπλοκ και να ρωτάτε σε κάθε απορία σας. Μην πέσουμε στην παγίδα και αφανίσουμε τον λαό μας. Προσοχή, προσοχή, προσοχή ήρεμα και με υπευθυνότητα οι αντιδράσεις μας μέχρι να δούμε τη θα κάνουμε. Προσοχή πατριώτες, μας την έχουν στημένη, για πρώτη φορά η πατρίδα μας θα αντιμετωπίσει τέτοιο φαινόμενο, είμαστε καθαρά πειραματόζωα, το οικονομικό είναι άλλοθι. Όλο το βάρος πρέπει να το ρίξουμε στο να ενημερώσουμε και να ξεσηκώσουμε τους ευρωπαϊκούς λαούς αυτή είναι η σωτηρία.
Η Ιστορία ξαναγράφετε. Αυτοί που επεδίωξαν από 1939 και μετά να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου είναι συγκεκριμένοι, είναι οι οίκοι, οι γενικοί τραπεζίτες εβραίοι κάνανε το ολοκαύτωμα να σκλαβώσουν ηθικά τον κόσμο και το είχαν σχεδόν καταφέρει άπλα στο δρόμο τους βρέθηκε ένας Χίτλερ που είχε τα ίδια σχέδια με αυτούς να γίνει αυτός παγκόσμιος κυρίαρχος και τους χάλασε την σούπα, έκτος αυτού βρέθηκαν και λαοί με πατριώτες ηγέτες και τους χάλασαν τα σχέδια. Σήμερα επανέρχονται με πολύ καλύτερο σχεδιασμό οι κερδοσκοπικοί οίκοι των εβραίων και χτυπάνε πάλη την Ευρώπη με ξεκίνημα την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ο ομφαλός της γης βρίσκετε σε κομβικό σημείο είναι ο λαός που δεν δέχεται χαλινάρι που ξέρει να επαναστατεί, εάν καταφέρουν να διαλύσουν ή να σκλαβώσουν την Ελλάδα, οι άλλοι λαοί θα κάτσουν φρόνιμα.
Για αυτό να ξέρετε σίγουρα ότι δεν τους ενδιαφέρουν να εισπράξουν τα κερδοσκοπικά τους κέρδη, άλλος είναι ο σκοπός τους, να σπρώξουν στα άκρα τον λαό. Μήνες φώναζα και έλεγα ότι παρακαλάω να αποδειχτώ εγώ φαντασμένος παρά να πραγματοποιηθούν αυτά που είχα δει ότι θέλουν οι διεθνείς εγκληματίες. Ας δούμε τα πράγματα ποιο ήρεμα για να καταλάβουμε το σχέδιο και πως θα αντιδράσουμε. Έχουμε λοιπόν κάποια αιτήματα που βάζουν με ταχύτατους ρυθμούς, όπως με ταχύτατους ρυθμούς έπαιξαν το εκβιαστικό κερδοσκοπικό τους παιχνίδι. Δεν ήταν φυσιολογικές οι αντιδράσεις από τις υποβαθμίσεις των οικονομικών οίκων από τη στιγμή που υπήρχαν κράτη πολύ πιο χρεωμένα, πέσανε επάνω στην Ελλάδα. Είδαν ότι παρόλα τα σκληρά μέτρα ο έλληνας δεν αντέδρασε όπως είχαν σχεδιάσει και βάζουν σε εφαρμογή το δεύτερο πακέτο εκβιασμού και το ποιο επικίνδυνο, πάση θυσία πρέπει να πάρουν υπό τον έλεγχο τους τις τράπεζες την ΔΕΗ τον ΟΤΕ, νεκρώνουν τις επικοινωνίες και τις μεταφορές άρα δεν μπορείς να οργανωθείς, να μην μπορούμε να μετακινηθούμε. Σκεφτείτε τη ζητάνε εκβιάστηκα, τα εργαλεία για το τελικό χτύπημα είναι ότι σου κόβω το ρεύμα δεν σου δίνω λεφτά νεκρώνω τις μεταφορές και τις τηλεπικοινωνίες, να μην μπορείς να μετακινηθείς άρα να οργανωθείς. Αυτοί οι οργανισμοί που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους, είναι τα βασικά εργαλεία για το τελικό χτύπημα κατά των ελλήνων.
Αυτοί μας οδηγούν με την μέθοδο της βρύσης και το νερό, κλείνουν την στρόφιγγα του νερού και χωρίς νερό πεθαίνουμε.
Συνέχεια στο http://www.arxaiaithomi.gr/?p=20167

Δεν υπάρχουν σχόλια: