Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ



Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι η δημιουργία μιας ελίτ οικογένειας των Rothschilds.Κατά τις διαπραγματεύσεις τους με το Ισραήλ,Οι Rothschilds έχουν συμφωνήσει να δωρίσουν το κτίριο υπό τρεις προϋποθέσεις:Οι Rothschilds να επιλέξουν το οικόπεδο περιοχή , θα χρησιμοποιούσαν αρχιτέκτονα το δικό τους και κανείς δεν θα ήξερε ποτέ την τιμή της κατασκευής τους.Οι λόγοι για τους όρους αυτούς είναι προφανής: το κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ισραήλ είναι ένας Ναός του μασονικός και είναι χτισμένος από την ελίτ, για την ελίτ.
Χτισμένο το 1992, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ συνεδριάζει στην Ιερουσαλήμ, μπροστά από την Κνεσέτ (ισραηλινός νομοθέτης).Η ιδιόμορφη αρχιτεκτονική του έχει κερδίσει τον κρίσιμο έπαινο απο όλους σχεδόν τους κριτικούς και δημοσιογράφους, ωστόσο παρέλειψαν να αναφέρουν την κατάφωρη απόκρυφων συμβόλων που περιβάλλει ολόκληρο το κτίριο.
Μασονικές και Illuminati αρχές είναι φυσικώς ενσωματωμένες σε πολλές περιπτώσεις, που αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία το ποίος διευθύνει δείτε και εσεις.
Ζωγραφική στην είσοδο του Αρείου Πάγου - Το Ρότσιλντ με τον Σιμόν Πέρεζ και ο Isaac Rabin
Ο Jerry Golden έγραψε πριν από μερικά χρόνια για το ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο, ότι έχει έννοιες απόκρυφες και μυστικιστικές.Όταν έχετε μελετήσει αυτούς τους τύπους των κτιρίων, μπορείτε γρήγορα συνειδητοποιείς ότι τα ίδια θέματα αναπόφευκτα επανεμφανίζονται: φωτισμός, πυραμίδα, ανάβαση, ο αριθμός 13 ή 33, φαλλικό / yonic σύμβολα, κλπ. Αυτό το κτίριο τα έχει όλα.
Path to Illumination.Η Διαδρομή προς Φωτισμού
Ένα ταξίδι μέσα από το Ανώτατο Δικαστήριο είναι στην πραγματικότητα μια συμβολική πορεία προς το Φωτισμό. Ο τελικός «στόχος» του ταξιδιού είναι να φτάσουν στην κορυφή της πυραμίδας που βρίσκεται στην οροφή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στην κορυφή μιας περιοχής όπου η «άγια των αγίων» θα ήταν σε εβραϊκό ναό.
Σε κάθε πλευρά της κορυφής της πυραμίδας είναι μια τρύπα που αντιπροσώπευε το "All-Seeing Eye" του μασονικός Μεγάλος Αρχιτέκτονας (βλέπε στο πίσω μέρος η Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών).
Εκείνος που εισέρχεται στο Ανώτατο Δικαστήριο ο ίδιος βρίσκεται σε ένα σκοτεινό χώρο, μπροστά από μια σκάλα που οδηγεί σε μια πηγή φωτός.
Με την αναρρίχηση σε αυτές τις σκάλες, ο επισκέπτης αφήνει σταδιακά τα βάθη του σκότους να φτάσει τελικά ένδοξο φως του ήλιου.Στη δεξιά πλευρά της σκάλας είναι παλιές πέτρες θυμίζουν τείχη της αρχαίας Ιερουσαλήμ, ενώ στα αριστερά είναι ομαλός και σύγχρονος τοίχος . Αυτό αντιπροσωπεύει το διαχρονικό χαρακτήρα της διδασκαλίας των απόκρυφων, τα οποία έχουν διαβιβαστεί από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Αφού ανέβη τη σκάλα ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει μια υπέροχη θέα της Ιερουσαλήμ.Σε ένα συμβολικό τρόπο, η φωτισμένη πρόσωπο που έχει αποκτηθεί "πνευματικό θέαμα».
Ενσωματωμένο στο πάτωμα είναι μια layline, καθοδηγώντας τον ταξιδιώτη προς την είσοδο της βιβλιοθήκης, η οποία βρίσκεται σε βολική θέση, ακριβώς στο πλαίσιο της πυραμίδας.
Η βιβλιοθήκη είναι χωρισμένος σε τρία επίπεδα, που αντιπροσωπεύουν συμβολικά την τελευταία τρεις βαθμούς του Τεκτονισμού (31η, 32η και τιμητική 33η).Το πρώτο επίπεδο είναι αποκλειστικά για τους δικηγόρους, το δεύτερο είναι αποκλειστικά για τους δικαστές και τα βιβλία σχετικά με το τρίτο επίπεδο μπορούν να διαβαστούν μόνο από τους συνταξιούχους δικαστές.
Ακριβώς κάτω από την κορυφή της πυραμίδας, στο πάτωμα, μπορούμε να βρούμε ιερά γεωμετρικά μοτίβα.
Οι είσοδοι του αίθουσες συνεδριάσεων λέγεται ότι μοιάζουν με αρχαία εβραϊκή τάφους.Οι οπές στην κορυφή των θυρών ως στόχο να καταστεί δυνατή η ψυχή να εγκαταλείψει την αίθουσα.
Στο δικαστήρια, οι δικαστές να είναι φωτισμένη από μια φυσική πηγή φωτός.Έτσι, οι δικαστές,όταν ακούνε τις μάζες κάθονται εκεί με το θείο φως να λάμπει συνεχώς επάνω τους.
Το εξωτερικό του Ανωτάτου Δικαστηρίου περιλαμβάνει τα φορτία των συμβολικών στοιχείων. Απλά ακολουθήστε τις «Dorothy de Rothschild" πέτρα για να δείτε πού θα σας οδηγεί.
Σε έναν οβελίσκο..Δείτε και τις photo απο την αυλή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: