Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ντένβερ το σατανικό Διεθνές Αεροδρόμιο..


Το άλογο της αποκάλυψης με λαμπερά κόκκινα μάτια στην υποδοχή των επισκεπτών;
Εφιαλτικές τοιχογραφίες;
Παράξενη λέξεις και τα σύμβολα είναι ενσωματωμένες στο πάτωμα;
Gargoyles τέρατα σε βαλίτσες;
Διαδρομοι σε σχήμα Ναζί σβάστικα;
Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε το 1995 στα 34.000 στρέμματα.Η κατασκευή του ανάγκασε τον Stapleton το πρώην Διεθνές αεροδρόμιο να κλείσει.
Το αρχικό κόστος κατασκευής ήταν 1,7 δισ. δολάρια, αλλά το τελικό σχέδιο ανέδειξαν το νομοσχέδιο σε 4,8 δισεκατομμύρια: 3,1 δισ. $ έναντι του προϋπολογισμού. Πολυάριθμες παρατυπίες που έχουν αναφερθεί σχετικά με την κατασκευή του :
Xρησιμοποίησαν πολούς Διαφορετικούς εργολάβους που είχαν προσληφθεί για διαφορετικά τμήματα του αεροδρομίου.Αυτό οδήγησε τους παρατηρητές να πιστεύουν ότι ήταν μια στρατηγική για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα είχε την πλήρη έκταση του έργου.
110 εκατομμύρια κυβικά μέτρα παραπάνω χώματος
μεταφέρθηκαν από ό, τι συνήθως απαιτείται . Αυτό έβαλε υποψίες που λαμβάνουν χώρα για κατασκευής υπόγειου.
5300 μίλια από οπτικές ίνες εγκαταστάθηκαν για τις επικοινωνίες. (Η ΗΠΑ απο ακτή σε ακτή είναι 3000 μίλια σε σύγκριση).
Συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου που μπορεί να αντλήσει 1000 γαλόνια των καυσίμων αεριωθούμενων αεροσκαφών ανά λεπτό.Το ποσό αυτό είναι εντελώς παράλογο για ένα εμπορικό αεροδρόμιο.
Χρησιμοποίησαν πολύ Γρανίτη που εισάγαν από όλο τον κόσμο, ακόμη και αν το έργο ήταν ήδη βαριά πέρα από τον προϋπολογισμό.
Η κατασκευή ενός τεράστιου συστήματος απο σήραγγες τα φορτηγά μπορούν να κυκλοφορούν σε αυτές άνετα) και υπόγειο σιδηρόδρομο.Οι περισσότερες σύραγγες δεν χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή.
Έτσι αυτό είναι αυτό που σας καλωσορίζει όταν εισάγετε τις πύλες της κόλασης ... συγγνώμη, εννοούσα τις πύλες του αεροδρομίου.Ένα 32 πόδια άλογο υψηλής ποιότητας fiberglass με φλέβες έξω από ολόκληρο το σώμα του και δαιμονικά μάτια που λάμπουν κόκκινο.Ενδιαφέρον γεγονός: το άλογο σκότωσε τον δημιουργό του, Luis Jimenez, ενώ εργαζόταν σε αυτό.Ένα τμήμα του γλυπτού θρυμματιστικε και έπεσε πάνω του προκόντας θανατηφόρα τραύματα.Οι φίλοι του
Luis Jimenez λένε τώρα ότι το άλογο είναι καταραμένο.
Το 1ο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα αυτό το φοβερό κομμάτι (για anyways αεροδρόμιο) είναι: το άλογο Πάλε της Αποκάλυψης.Είναι το τέταρτο άλογο στο βιβλίο της Αποκάλυψης στη Βίβλο και είναι approprietely ονομάζεται "Death".
“And I looked, and behold a pale horse;
and his name that sat on him was
Death, and Hell followed with him. And
power was given unto them over the
fourth part of the earth, to kill with
sword, and with hunger, and with
death, and with the beasts of the earth”.
-Revelation 6:7-8
Με άλλα λόγια, το άλογο "Death" έφερε τη θανάτωσή τους με όπλα, με την πείνα, και με την ασθένεια.Αυτός είναι αρκετά ακραίος αερολιμένας για οικογένειες, έτσι;Δεν φαίνεται πως το άλογο δεν πρέπει να είναι εκεί.Μπορείτε σύντομα να αντιληφθείτε ότι αυτό ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο της DIA.
Η μασονική πέτρα βρίσκεται στην "Μεγάλη Αίθουσα" του αεροδρομίου (όρος που χρησιμοποιείται επίσης από τους μαστόρους να αναφερθούν στην αίθουσα συνάντησή τους). Υπάρχουν ελευθεροτεκτωνικά σύμβολα στην πέτρα και το "πληκτρολόγιο" που φαίνεται να είναι γραμμένη σε γραφή Braille.
Ανακοίνωση σχετικά με επιστέγασμα με την ένδειξη " Αεροδρόμιο της Επιτροπής του Νέου Κόσμου".Αυτή η συγκεκριμένη επιτροπή δεν υπάρχει, οπότε είναι πολύ πιθανόν αναφέρεται στα Νέα Παγκόσμια Τάξη.Υπάρχει επίσης μια κάψουλα που θάφτηκε κάτω από την πέτρα που θα ανοίξει το 2094.Η κλίση του βραχίονα είναι πολύ αινιγματικό φαίνεται να έχει άλλο σκοπό από το να είναι διακοσμητικό. Καμία πληροφορία σχετικά με αυτό;
Χωρίζεται σε τέσσερις τοίχους, οι τοιχογραφίες είναι ζωγραφισμένες από τον Λέοντα Tanguma που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν την ειρήνη, την αρμονία και τη φύση.Αλλά δεν είμαι παίρνουν όλοι αυτά τα μηνύματα νομίζω. Όταν αναλύσετε το συμβολισμό των τοιχογραφιών, θα συνειδητοποιοήσετε ότι λένε μια τρομακτική ιστορία για μελλοντικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν, σαν να ήταν κάποιο είδος προφητείας.Υπάρχουν συγκεκριμένες κοινωνικές και πολιτικές αναφορές και άλλες λεπτομέρειες αποκρυφισμό που μετατρέπουν τα βασικά έργα ζωγραφικής σε ένα μανιφέστο της Νέας Παγκόσμοιας Τάξης.Ο Tanguma επιβεβαίωσε ότι του δόθηκε κατευθυντήριες γραμμές για τη ζωγραφική και πληρώθηκε 100 000 $ για τα πρώτα έργα.Αργότερα, αρνήθηκε ότι του έδωσαν οδηγίες και διέψευσε οποιαδήποτε απορία σχετικά με κρυμμένα νοήματα στα έργα του.Προηγούμενες .Περισσότερα ανάλυση τοιχογραφιών εδώ..
Ωστόσο, το έργο του στο DIA στέλνει ένα τελείως διαφορετικό "vibe", που μου δίνετε την αίσθηση του εντέρου που έσυρε απλά κάποιον όραμα άλλου.
Μετά από όλες τις αναφορές στην ναζιστική Γερμανία, θα πρέπει να εκπλαγούμε εάν οι διαδρόμοι του αεροδρομίου διαμορφώθηκαν σαν μια σβάστικα; H Εδώ είναι μια πανοραμική θέα των διαδρόμων και κάτω είναι το πώς οι διάδρομοι εμφανίζονται στο Google Map. Εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Ο συμβολισμός του gargoyles ήταν πάντα ένα μυστήριο.Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πραγματικά τον λόγο της παρουσίας τους, ειδικά σε θρησκευτικά κτίρια.Είναι απομεινάρια του παρελθόντος πεποιθήσεις ειδωλολατρικές που ποτέ δεν πήγαν μακριά;Να αντιπροσωπεύουν κάτι που όποιος μόνο είναι "φωτισμένος" το γνωρίζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: