Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ένα απο τα πιο παράξενα πλάσματα που βρέθηκαν στη Γη


Αυτό το πλάσμα, βρέθηκε στην Ταϊλάνδη, το περίεργο σχήμα στο σώμα του, περικλείει μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτό. Ο φωτογράφος έχει συλλάβει με το φακό του μια πραγματικά μοναδική και εκπληκτική στιγμή, και μπόρεσε και πήρε φωτογραφίες που συνθέτουν μια μεγάλη φανταστική ιστορία.
Όπως όλα τα καλά μυστήρια αυτά συμβαίνουν πολύ μακριά από τα τεχνολογικά θαύματα της σύγχρονης κοινωνίας της Ταϊλάνδης. Μπορείτε να δείτε τον τοπικό κόσμο στο πλαίσιο αυτών των φωτογραφιών που φαίνεται να λατρεύουν αυτό το πλάσμα που έχουν «βρεί». Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ακόμη πιο παράλογη και μάλιστα διασκεδαστικό σκηνή. Κατάφεραν να μείνω περισσότερο έκπληκτος όταν είδα το ταλκ και τους χυμούς που έφεραν, ως φόρο τιμής σε αυτό το πλάσμα. Έχουν και έναν ανεμιστήρα για να κρατά δροσερό και να διατηρήσουν πιο πολύ το σώμα για τους επιστήμονες.
Υπήρξε πολλή συζήτηση για το τι μπορεί να είναι αυτό το πλάσμα και αυτή είναι ακριβώς η ομορφιά του μυστηρίου, η αδυναμία να το λύσεις. Μπορεί να είναι κάποιο περίεργο ζώο, φαίνεται ότι ακόμη και σαν ένα μυθικό πλάσμα.(Πάνας) Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ για αυτό το γεγονός. Οι φωτογραφίες αυτές γενούν περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: