Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Eθνική ξεφτίλα..Την πλήρωσε ο διευθυντής του Αβέρωφ

Με απόφαση του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου απολύθηκε ο μόνιμος εξ εφέδρων Αρχιπλοίαρχος Ε. ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΝ που ασκούσε από το 2008 τα καθήκοντα του Διευθυντή Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Γ. ΑΒΕΡΩΦ. Δηλαδή για να καταλάβουμε έτσι λύθηκε το θέμα;
Προφανώς και ο εν λόγω διευθυντής του Αβέρωφ, δεν ήταν η πρώτη φορά που έδινε άδεια, και είναι μάλλον εμφανές ότι για να δίνει άδεια ο διευθυντής, κάποιοι τη δίνουν.
Το γλυκό τους χάλασε επειδή βγήκαν φωτό στο φως...
Άντε και την επόμενη φορά κάντε πάρτι στην Ακρόπολη...
Με την απόλυση του διευθυντή του πλωτού ναυτικού μουσείου Αβέρωφ η κυβέρνηση προσπαθεί με γρήγορους ρυθμούς να σταματήσει την κατρακύλα και τον εξευτελισμό. Λες και πήγε σε αυτόν ο Μπατίστα και η Μαριέτα και του είπαν "να κάνουμε ένα πάρτι στο καράβι σου;". Λες και ήταν αυτός το 1996 όταν τα μοντέλα της Μενεγάκη πόζαραν με Ασλάνη δίπλα στα κανόνια του Κουντουριώτη.
Ο,τι θέλουν κάνουν οι εφοπλιστές και αντί να αναλάβουν της ευθύνες τους αφήνουν κόσμο να απολύεται. Το λιγότερο που θα πρέπει να κάνει η Atlas Maritime ειναι να προσλάβει τον άνθρωπο που έχασε τη δουλειά του για τους χωρούς της Μαριέτας. Και ένα δημόσιο συγνώμη για την προσβολή του εθνικου μας μνημείου που δεν ήταν η πρώτη φορά που το χρησιμοποίησαν για τις εκδηλώσεις τους αφού όπως είδαμε κάτι παρόμοιο έκαναν και πριν 2 χρόνια, επι ΝΔ τότε.
"Ηλίου φαενώτερο ότι για μια εκδήλωση τέτοια στο Αβέρωφ και όχι μόνο ,η έγκριση γίνεται από ανώτατα κλιμάκια..Στην αίτηση που γίνεται και ζητείται το πλοίο, αναφέρετα επακριβώς για ποιό σκοπό και ποιές εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος.Δεν μπορεί η Ηγεσία του Π.Ν να λέει για άλλο σκοπό το ζητήσανε και άλλα κάνανε.
Κανείς μα κανείς αξκός δεν πάιρνει ρίσκο να κάνει του κεφαλιού του. Αδικα λοιπόν φάγανε τον εφεδρο Αρχιπλοίαρχο και ρίξανε στάχτη στα μάτια του κόσμου. ΄Αλλοι έπρεπε να παραιτηθούνε οι οποίοι βρίσκονται πολύ υψηλά, και κάνουνε το κορίοδιο. Ας βγούνε να μας πούνε ποιοι υπέγραψαν την άδεια αυτή και ποιός έχει την αρμοδιότητα γι΄αυτό. Ο υπουργός, ο υφυπουργός ,ο Αρχηγός του Π.Ν , η ο Διοικητής του Αβέρωφ,κατόπιν εγκρίσεως ενός εκ των προαναφερθέντων... "

Στην εκπομπή της Τατιάνας έδειξαν ένα βίντεο απο ένα επεισόδιο του πρωινού καφέ που είχε γίνει πάνω στο "ΑΒΕΡΩΦ".(πρώτο βίντεο κάτω)
Η Μενεγάκη χόρευε πάνω στο πλοίο και απο κάτω κόσμος πέταγε γιαούρτια, μιλάμε για ιστορικές στιγμές.
Ξέσπασε ο Θέμος στην Τατιάνα για τα αίσχη στο «Αβέρωφ»(δείτε βίντεο δευτερο κάτω).
"Xρουσαλά και Μενεγάκη ξέρετε ποιος είναι ο κύριος; (πρώτη photo ο καπετάνιος του ΑΒΕΡΩΦ..)"Δεν είμαι εθνικιστής, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και να βλέπω αυτά τα βίντεο για τα πάρτι και την εκπομπή του πρωινού καφέ που έγιναν στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Αν ρωτήσετε όλα αυτά τα μοντέλα και την κ. Χρουσαλά και την κ. Μενεγάκη τι είναι το Αβέρωφ τι θα σας απαντήσουν; Το πιο πιθανό είναι να σας πουν ότι είναι ένας πρωτότυπος χώρος εκδηλώσεων-δεξιώσεων. Επειδή εγώ ξέρω από πρώτο χέρι την ιστορία που έχει αυτό το Πολεμικό Πλοίο από έναν άνθρωπο που δεν είναι στη ζωή πλέον. Ήταν ο θείος μου Εμμανουήλ Δ. Τοπαλής ο οποίος είχε υπηρετήσει.. στο Αβέρωφ κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Τις μέρες που ή Ελλάδα μαχόταν εναντίον του άξονα των παλιογερμανών και Ιταλών μου μας κατακρεούργησαν και μας κατακλέψαν τα πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: