Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Υπάρχει ένα είδος διαρροής αερίου και ανακοίνωσαν το θάνατο δύο ανθρώπων σε 2 διαφορετικά σημεία χωρίς να πούνε τους λόγους..!!!

Νέα εμπλοκή στην επιχείρηση άντλησης πετρελαίου από τον Κόλπο του Μεξικού
Την αφαίρεση του μηχανισμού της BP, που επέτρεπε την μερική άντληση πετρελαίου από τον Κόλπο του Μεξικού, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής ακτοφυλακής. Εν τω μεταξύ, δύο άνθρωποι που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις σκοτώθηκαν.
Σύμφωνα με...το ναύαρχο Θαντ Άλεν, "υπήρξε ένα πρόβλημα σήμερα, παρατήρησαν ότι υπήρχε ένα είδος διαρροής αερίου. Ανέφεραν ότι το πρόβλημα προήλθε από μία τηλεκατευθυνόμενη μηχανή που έπληξε έναν από τους αγωγούς του μηχανισμού άντλησης". Όπως ανέφερε ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου, ο μηχανισμός επιθεωρήθηκε και θα μπορούσε να έχει αποκατασταθεί μέχρι το απόγευμα. Προειδοποίησε, όμως, ότι η επαναλειτουργία του μηχανισμού άντλησης θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής ακτοφυλακής ανακοίνωσε και το θάνατο δύο ανθρώπων που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικού. Σύμφωνα με τον Άλεν, οι θάνατοι σημειώθηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Ωστόσο δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.
Βρέχει πετρέλαιο στη Louisiana!
Ποιος ξέρει πόση μεγάλη ειναι η καταστροφή. Κανείς δε ξέρει το κακό που εχει γινει στον πλανήτη με τη διαρροή πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού. Οι κάτοικοι της Louisiana παρατήρησαν μια πολύ περίεργη βροχή, μια βροχή που θύμιζε... πετρέλαιο.Δείτε Βίντεο

Σχετικά άρθρα...
ΟΣΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΒΡ
"Έρχεται τσουνάμι και φoνικά Αέρια απο το κόλπο;;
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η BP;;

VIDEO NΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Tι μας κρύβουν τα ΜΜΕ από την τεράστια καταστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: