Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΟΣΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΒΡ

Τα πράγματα είναι πολύ πιο ζοφερά και επικίνδυνα από ότι μας λένε τα ΜΜΕ. Εκτός του πετρελαίου, διαφεύγουν και άλλα δηλητηριώδη αέρια και υγρά από τα μεγάλα βάθη της υποβρύχιας πηγής, που δηλητηριάζουν τον πληθυσμό στα παράκτια της περιοχής, απο τον κόλπο του Μεξικό ως τη Φλόριδα και όχι μόνον.
Ταυτόχρονα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν επιτρέπει στις Πολιτείες που επηρεάζονται, να επέμβουν με μέσα καθαρισμού, αυτό το ανέλαβε εξ ολοκληρου η ΒΡ η οποία δεν επιτρέπει ούτε στα ΜΜΕ να πλησιάσουν την περιοχή
Ευχαριστώ τον χρήστη @paraplanisi για την τεχνική επεξεργασία και το βιντεο-μοντάζ.
"Στην ιστοσέλιδα της εφημερίδας Guardian αναφέρεται άρθρο με επιστημομική έρευνα ωκεανογράφων στον κόλπο του Μεξικού..
Το πετρέλαιο που διαρρέει από το βυθό περιέχει περίπου 40% μεθάνιο, ενώ στα συνήθη αποθέματα πετρελαίου περιέχεται περίπου 5% αναφέρει ο ωκεανογράφος John Kessler, από το πανεπιστήμιο Α&Μ του Τέξας, που μελετά τις επιπτώσεις του μεθανίου στον κόλπο.
Αυτό σημαίνει ότι τεράστιες ποσότητες μεθανίου εκλύονται στο κόλπο, λένε οι επιστήμονες, με το ενδεχόμενο η θαλλάσια ζωή να εξαφανιστέι και να δημιουργηθούν "νεκρές ζώνες" οπού το οξυγόνο θα είναι τόσο ελάχιστο ωστε να μην μπορεί να επιβιώσει τίποτα.
" Αυτή είναι η πιο ισχυρή έκρηξη μεθανίου στη μοντέρνα ιστορία της ανθρωπότητας", ανέφερε ο Kessler.
Περισσότερα εδώ http://www.guardian.co.uk/world/feedarticle/9133315

Πηγή
http://www.youtube.com/user/vasoula2908
Σχετικά Άρθρα..
"Έρχεται τσουνάμι και φoνικά Αέρια απο το κόλπο;;
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η BP;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: