Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Οι Έλληνες μαθητές έχουν μια ευκαιρία κάθε χρόνο να μπουν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σαν κορόιδα που είναι. Οι αλλοδαποί, αν δεν περάσουν, τους δίνεται η δυνατότητα να ξανακάνουν μηχανογραφικό για να περάσουν σε μια σχολή.
Και τους δίνεται επίσης η δυνατότητα να προσκομίζουν πιστοποιητικά σπουδών από τις χώρες τους χωρίς επικύρωση γνησιότητας από ελληνική διπλωματική αρχή του εξωτερικού, ακόμη και αν είναι γειτονικές μας χώρες, ανακατεύοντας εξίσου χώρες εντός Ε.Ε. με τριτοκοσμικές. Ο στόχος του υπουργείου είναι ξεκάθαρος: Θέλει να περάσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια όσο το δυνατόν περισσότεροι αλλοδαποί για να αντικαταστήσουν στο μέλλον τους Ελληνες επιστήμονες και εκπαιδευτικούς.
Οι Ελληνες που με τεράστιο κόπο και χρήμα πέρασαν στο πανεπιστήμιο και πήραν το πτυχίο τους θα πρέπει να αντιδράσουν σε αυτά τα εντελώς ανθελληνικά μέτρα του Υπουργείου, γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα βρίσκουν δουλειά ούτε ο 1 στους 10. Αντιδράστε στα μέτρα του Υπουργείου αναδημοσιεύοντας αυτήν την είδηση στα blogs σας ή προωθήστε τη σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας. Δεν είναι δυνατόν να υπονομεύουν σε τέτοιο βαθμό τα ελληνικά πανεπιστήμια και τους Ελληνες πτυχιούχους για να εξυπηρετήσουν τα υπερεθνικά αφεντικά τους που προωθούν την παγκοσμιοποίηση. Οδηγία του Υπ.Παιδείας προς τα Λύκεια της Χώρας:
«Από το 2007 δίνεται η δυνατότητα υποβολής δεύτερου μηχανογραφικού εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΑΤΕΙ στους α) Αλλοδαπούς-Αλλογενείς (Αποφοίτους Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και β) στους Απόφοιτους Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη Ελληνικής Καταγωγής. Οι υποψήφιοι μπορούν να υπαχθούν σε μια από τις ανωτέρω κατηγορίες, εφόσον δεν έχουν ελληνική καταγωγή οι ίδιοι και κανένας από τους δύο γονείς του.
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ..ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..
Περισσότερα στο http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: