Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Οι πανάκριβες τροφές που βρίσκουμε στα ράφια των petshop και των σουπερμάρκετ δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται!

Ξέρατε πως πολλές από τις καλές, θρεπτικές και πανάκριβες τροφές που βρίσκουμε στα ράφια των petshop και των σουπερμάρκετ δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται! Εκατοντάδες σκυλιά και γάτες έχουν υποφέρει τα πειράματα των "ερευνητικών κλινικών" των μεγάλων εταιρειών που παράγουν τροφές για κατοικίδια και στη συνέχεια πέθαναν σε αιχμαλωσία.
Δείτε το παρακάτω βίντεο!
Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες!
Μην αγοράζετε τροφές των παρακάτω εταιρειών και καιρός είναι όσοι φιλόζωοι διατηρούν κάποιο κατάστημα με είδη ζώων να τις κατεβάσουν από τα ράφια τους!
1. IAMS / Eukanuba - Procter & Gamble
2. Hills Science Diet - Colgate Palmolive
3. Nestlé Purina/Friskies: Alpo, Bonio, Felix, Go Cat, Gourmet, Omega Complete, Proplan, Spillers, Vital Balance, Winalot.
4. Pedigree, Masterfoods (Mars Inc): Bounce, Cesar, Chappie, Frolic, James Wellbeloved, Katkins, Kitekat, Pal, Pedigree Chum, Royal Canin, Sheba, Techni-cal (US & Canada), Whiskas.
Τώρα θα μου πείτε αν όλες οι παραπάνω τροφές είναι απαγορευμένες, τι μένει για να ταΐζετε τα ζωάκια σας; Υπάρχουν τροφές που παράγονται σε γειτονικές χώρες- πχ Ιταλία- που δεν δοκιμάζονται σε άτυχα ζώα πριν φτάσουν στο πιάτο του τετράποδου φίλου σας. Οι εταιρείες που παράγουν αυτές τις ζωοτροφές είναι μικρότερες από τις παραπάνω πολύ γνωστές και τα προϊόντα τους είναι πολύ πιο φθηνά! Με λίγα λόγια και μποϊκοτάρετε αυτές τις εταιρίες και κάνετε και οικονομία!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: