Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Το Πνευματικό Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών και ο εκδοτικός οίκος Lucis Trust ....The United Nations Intellectual Foundation and the Lucis Trust publishing house ....


 

Lucis Trust = LUCIFER TRUST = ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ...
Η Lucis Trust (η ιστιοσελίδα τους εδώ 
https://www.lucistrust.org/el)είναι ο εκδοτικός οίκος που τυπώνει και διαδίδει το υλικό των Ηνωμένων Εθνών. Προδίδει την ειδωλολατρική φύση τωνΗνωμένων Εθνών. Η εκδοτική εταιρεία Lucis Trust ιδρύθηκε το 1922 ως LuciferPublishing από την Alice Bailey για τη διάδοση των βιβλίων της Bailey και Μπλαβάτσκυ και της Θεοσοφικής Εταιρείας.(Για την Θεοσοφική εταιρεία στην Ελλάδα περισσότερα στο άρθρο μας εδώ
Σήμερα η θεοσοφικη εταιρεια  είναι παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.Ο πρώτος Θεοσοφικός Ελληνικός κλάδος ήταν γνωστός ως Ιόνειος και ιδρύθηκε στη Κέρκυρα το 1877.
Το βιβλίου της Alice Bailey's, Human and Solar' ήταν αρχικά τυπωμένο το 1922, και δείχνει ξεκάθαρα τον εκδοτικό οίκο πάνω στο εξώφυλλο ως «Lucifer Publishing Coin 1923.

Η Baileys άλλαξε το όνομα σε Lucis Trust, διότι ος Lucifer Trust θα αποκάλυπτε την πραγματική φύση της Νέας Εποχής πάρα πολύ καθαρά. Ένα γρήγορο ταξίδι σε κάθε βιβλιοπωλείο θα αποκαλύψει ότι πολλά από τα σκληροπυρηνικά βιβλία για την Νέα εποχή έχουν δημοσιευθεί από Lucis Trust.

Κάποια στιγμή, τα γραφεία της Lucis Trust στη Νέα Υόρκη βρίσκονταν στο 666 United Nations PlazaNew York, NY 10017, Ηνωμένες Πολιτείες και επίσης είναι μέλος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών (ECOSOC) περισσότερα για την συνεργασία ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ στο http://en.wikipedia.org/wiki/Lucis_Trust , στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ονομάζεται κηλίδα ""World Goodwill , Η Καλή Θέληση του κόσμου".

Σε ένα βιβλίο της Alice Bailey που ονομάζεται "Education for a New Age Εκπαίδευση για μια Νέα Εποχή»Υποδηλώνει ότι, στη νέα εποχή "Θα πρέπει να γίνουν όλοι Παγκόσμιοι πολίτες και αυτός θα είναι ο στόχος των φωτισμένων, με την δημιουργία μιας παγκόσμιας ομοσπονδίας και έναν εγκέφαλο για να κυβερνά τον κόσμο." Με λίγα λόγια μίας παγκόσμιας κυβέρνησης όπως της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η Lucis Trust επιχορηγείται από, μεταξύ άλλων απο τους , Robert McNamara, πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, και μέλος του Ιδρύματος Ροκφέλερ. Όπως και απο τον Thomas Watson (πρόεδρος IBM, πρώην πρέσβης στη Μόσχα).Η Luci Trust έχει χορηγούς, μεταξύ άλλων, τους ακόλουθους οργανισμούς: ΟΗΕ, Greenpeace Int., Greenpeace USA, Amnesty Int. και η UNICEF.

AYTH Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ Ο ΄ΙΣΤ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ  ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ......ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ...

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν γίνει εδώ και καιρό έναν από τους σημαντικότερους παγκοσμίως προάγγελους της "νέας πνευματικότητας»..

Επίσης το πνεύμα της «Νέας Τάξης» βασίζεται σε αρχαίες απόκρυφες και freemasonic Ελευθεροτεκτονικές αρχές. 


Το περιοδικό One Earth, του ιδρύματος Findhorn , Οκτώβριος/Νοέμβριος 1986 είχε άρθρο , στο τεύχος 6, σελ. 24.το παρακάτω..
Η Lucis Trust, υπό την ηγεσία του Foster και Alice Bailey, ξεκίνησε μια ομάδα που ονομάζεται «World Goodwill» - μια επίσημη μη κυβερνητική οργάνωση στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών. Δεδηλωμένος στόχος της ομάδας αυτής είναι «να συνεργαστούν για τον κόσμο της προετοιμασίας για την επανεμφάνιση του Χριστού»


Η Sri Chinmoy, η New Age γκουρού, ηγέτης διαλογισμού στον ΟΗΕ, έγραψε: "τα Ηνωμένα Έθνη είναι το μέσο που επιλέχθηκε από τον Θεό..!!

Το να είσαι ένα μέσο που επιλέχθηκε σημαίνει ότι είσαι ο θείος αγγελιοφόρος που φέρει το έμβλημα καιτο όραμα του Θεού "
Ο William Jasper, συγγραφέας του βιβλίου "A New World Relegion,H Θρησκεία της Νέας Τάξης ''περιγράφει την νέα θρησκεία που προάγει ο ΟΗΕ: «... μια περίεργη και διαβολική σύγκλιση των New Age, μυστικισμός , πανθεϊσμός, γηγενών αθεϊσμό ,Ανιμισμός, κομμουνισμός, σοσιαλισμός, Σατανισμός, αποκρυφισμός, αποστάτης Χριστιανισμού, του Ισλάμ, Ταοϊσμός, ο Βουδισμός, και ο Ινδουισμός ».
Mπείτε σε μία υποσελίδα τους http://www.lucistrust.org/greek/index.html για να πάρετε μια ιδέα..Μ
εταφρασμένη απο αυτούς και στα Ελληνικά..

*[Ο ΑΣΤΗΡ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ...Ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ...Επίσης λέγεται Αυγερινός και Αποσπερίτης...ειναι ο πλανητης Αφροδιτη...το πιο λαμπρό αντικείμενο στον νυκτερινό ουρανό μετά τη Σελήνη. ...Ο Αυγερινός είναι το δημώδες όνομα του πλανήτη Αφροδίτη, όταν αυτή εμφανίζεται στον ουρανό κατά την αυγή...Γι' αυτό καλείται από πολλούς και "άστρο της ημέρας". Καλείται επίσης και Αποσπερίτης όταν εμφανίζεται μετά την δύση τ ου ηλίου ...Στην αρχαιότητα ονομάζονταν Εωσφόρος ("αυτός που φέρνει την αυγή") όταν εμφανίζονταν το πρωί και Έσπερος το βράδυ....Καθώς ανατέλλει ο Ήλιος, ο Αυγερινός θα φαίνεται ακόμη να φωτίζει έως ότου χαθεί από το δυνατό φως του Ήλιου. Γι’ αυτό και λέγεται Εωσφόρος, αυτός που φέρνει το φως]

Σχετικά Άρθρα..ΔΙΑΒΑΣΤΕ AΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤ ΙΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ALICE BAILEY KAI H BLAVATSKY 
Τι πράγμα είναι η Θεοσοφική Εταιρεία ..Οπαδός της Πανθρησκείας...ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ;;
 http://hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: