Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Στίβεν Κινγκ:The Langoliers: Πτήση προς το άγνωστο(Μίνι Σειρά) Με Ελληνικούς Υπότιτλους Greek Subs ~ Full HD


Τα 90s ήταν μια από τις πιο παραγωγικές δεκαετίες για τις mini τηλεοπτικές σειρές που βασίζονταν σε μυθιστόρημα του Stephen King. Βέβαια η ποιότητα των εκάστοτε σειρών δεν ήταν πάντα τόσο υψηλή όσο τα γνήσια πονήματα του μεγάλου συγγραφέα κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από άνισες σειρές όπως το «The Langoliers» που θα εξετάσουμε εδώ. 
Η εν λόγω σειρά, αποτελείται από δύο δίωρα επεισόδια (μαζί με τις διαφημίσεις βεβαίως) που προβλήθηκαν στις 14 και 15 Μαΐου 1995 στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Στη σκηνοθεσία δεν συναντάμε κάποιον άσημο αλλά τον έμπειρο Tom Holland, υπεύθυνο για ιστορικές ταινίες τρόμου όπως οι «Fright Night» (1985) και «Child’s Play» (1988). 
Επίσης μια αξιόλογη ομάδα ηθοποιών όπως οι Patricia Wettig, Dean Stockwell και David Morse δίνει ελπίδες στον θεατή και αυξάνει τις απαιτήσεις για το τελικό αποτέλεσμα. 
Η υπόθεση του «The Langoliers» είναι πολύ ενδιαφέρουσα. 
Οι περισσότεροι από τους επιβάτες μιας αμερικάνικης πτήσης εξαφανίζονται και οι εναπομείναντες (εκ των οποίων και ο ένας πιλότος) προσγειώνονται σ’ ένα έρημο αεροδρόμιο χωρίς κανένα ίχνος ζωής. 
Τι έχει πραγματικά συμβεί; Θα καταφέρουν οι επιβάτες να επιβιώσουν από την τρομακτική μοίρα που τους περιμένει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: