Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Καταγγελία Του Αρχιφυλακα Ελληνικής Αστυνομίας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟ

Καταγγελία
Του Αρχιφυλακα Ελληνικής Αστυνομίας ΑΓΜΣ 248874,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Περιφερειακου Συμβούλου Κρήτης.
Υποψηφίου Περιφερειαρχου Κρήτης

Αξιότιμη Εισαγγελία Αρείου Πάγου.

Σας καταγγελω οτι:
Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα λαμβάνουν χώρα για τις θεωρητικές "απειλές" που καταγγέλλει ο Βουλευτής του κομματος"Το Ποτάμι" Σπυρίδων Δανελης, και επιθυμεί πρόσθετη φύλαξη δύο αστυνομικών στην φρουρά του, συνδρομή των ήδη δύο που έχει ανεβάζοντας τον αριθμό στους τέσσερις!
Ο κύριος Δανελης ισχυρίζεται ότι τον απειλούν γιατί θα ψηφίσει την Αντισυνταγματικη και Εθνοκτονα συμφωνία των Πρεσπων, που σας γνωρίζω ότι αντισυνταγματικα πηγαίνει προς ψήφιση στην βουλή μόνο με 151 ψήφους, διότι το Σύνταγμα των Ελλήνων και το άρθρο 28 ορίζουν τα εξής :
'Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)
1. Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.
2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των ΤΡΙΏΝ ΠΕΜΤΩΝ του όλου αριθμού των βουλευτών.
3. H Eλλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

Ως εκ τούτου και ως εν ενεργεία Υπαξιωματικος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, και αιρετός του Ελληνικού λαού, έχω το ιερό καθήκον να σας ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ την αισχρή ως προς την ιστορίας μας, το Έθνος, και την φυλή μας, συμφωνία των Πρεσπων και την παράδοση Ελληνικής Κυριαρχίας προς το κράτος των Σκοπίων, προσπάθεια παράκαμψης του άρθρου 28 του Συντάγματος (Ψηφοφορια 180 βουλευτών) που σας ανέφερα παραπάνω, και ζητώ από το σεβαστό σώμα σας την διενέργεια εξέτασης ως προς το ορθό όλων των ενεργειών από πλευράς Ελληνικής Κυβερνήσεως, και ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ που συνηγορούν στην νομοθετηση αυτή μόνο με απλή ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ των 151, και την ακύρωση των ενεργειών προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή.
Επίσης ζητώ από το σεβαστό σώμα σας ενέργειες για το αληθές η όχι στις καταγγελίες του βουλευτού Σπυρίδωνος Δανελλη, και την εξακρίβωση του αληθές των απειλών που θεωρητικά έχει δεχθεί τις περασμένες μέρες , και την αναστολή προσκολησεως και άλλων αστυνομικών στην φρουρά του, από αστυνομικούς που χρειάζονται για την προστασία των πολιτών!
Με τιμή
Αρχιφυλακας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης
Ελληνική Αυγή για την Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: