Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Αν μπορούν να το κάνουν για τους μετανάστες γιατι δεν μπορούν να το κάνουν για τους Ελληνες ;


Μπορούν !! Μια κυρίαρχη κυβέρνηση Ελληνική μπορεί να κάνει ότι θέλει στο Κυρίαρχο Κράτος της !!
Εκτός και εαν δεν είμαστε Κυρίαρχο Κράτος και μας το κρύβουν επιμελώς!

Εκτός και αν η Ευρώπη έχει δικαίωμα να δίνει λεφτά μόνο σε μετανάστες ενώ εμείς οι πολίτες αν ταΐζουμε μόνο Έλληνες είμαστε ρατσιστές!!!

Όλα αυτά ειναι μπροστά στα μάτια μας , δεν μιλάμε για κάποια συνωμοσία εδώ ..μιλάμε απλά για την στρατηγική αφανισμού του Ελληνικού Έθνους !
Είναι δικαιωμα όλων μας να έχουμε σίτιση και ασφάλεια γιατί παραδώσαμε τον φυσικό μας νόμο ώστε να τα έχουμε μέσα από την κοινωνία που συμμετέχουμε υπακούοντας τους νόμους της !
Αν σε μια Γαλέρα ο καπετάνιος και η ομάδα ιεραρχίας δεν ταΐζουν το τσούρμο...τότε το τσούρμο είναι επιτακτικό αλλά και φυσικό δικαίωμα του να πάρει την Γαλέρα !

Δανεισμός με το σταγονόμετρο , δανεισμός τόσος ώστε να πεθαίνουν οι μισοί δεν είναι δανεισμός είναι μέσο κατάκτησης μια χώρας με εργαλεία τους υπάλληλους που φύτεψε η φατρία ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να έχει πρόσβαση στα φυσικά του δικαιώματα!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ 

Η ιδρυτική διακήρυξη της πολίτικης μας κίνησης δίνεται χέρι με χέρι ...ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μέσα σε αυτή την φυσική πρόταση και δικαίωμα δεν θα εισχωρήσουν ως συνήθως αυτοί που μέσα από της σκιές έμαθαν να ζουν!

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει έναν αγώνα για το αυτονόητο με αξία και ήθος να στείλει μήνυμα στο katohika@gmail.com με όλα τα στοιχεία του...Όνομα ,Επίθετο , τηλέφωνο .!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: