Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ντοκουμέντο, απόβαση στο ποιο κεντρικό σημείο στην Κω το πρωί....ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΝΑ ΦΡΊΞΕΤΕ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΛΑΘΡΟ ΣΚΑΝΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΩ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ ΚΑΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΨΑΧΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΕ...ΚΑΙ ΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...Καλα και οι κατοικοι του νησιου τι κανουν??? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ του νησιου τι κάνει???

06:25....έχει ξημερώσει και βγαίνουν σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού,τι να λέμε τώρα!!! Καλημέρα και καλό μήνα...Και δίπλα από το αστυνομικό τμήμα. Άραγε που να είναι η αστυνομία τέτοια ωρα;
Δείτε την απόβαση λαθρομεταναστών σήμερα το πρωί στις 06:25 στη Κω , στο ποιο κεντρικό σημείο του νησιού να κατεβαίνουν ανενόχλητοι.΄Άνετα θα μπορούσανε να είναι και τούρκοι κομάντος , ανύπαρκτο κράτος ανύπαρκτη φύλαξη συνόρων.
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει θα τρελαθούμε τελείως !!!τις προάλλες ενα ζευγάρι απο Σουηδία ξέχασε το διαβατήριο και το έστειλαν πίσω και είχαν κλείσει ξενοδοχείο και οι σκύλοι μπαίνουν ανενόχλητα !!!
Ανενόχλητοι οι λαθροεισβολείς. Για σκεφθείτε να ήταν Τούρκοι κομμάντος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: