Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Διατηρώντας την «Ελληνική Φλόγα» ζωντανή!! – Απιστευτα Βίντεο απο την Πολεμικη μας Αεροπορια!!

Εξαιρετικά τα 2 νέα βίντεο που ετοίμασαν τα μέλη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 από την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη αλλά και στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ιδρύσεως της Αεροπορικής Βάσης Λάρισας.
Μοναδικές εναέριες λήψεις πάνω από τη πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς και μέσα από το πιλοτήριο του F-16 Block 52+, μας μεταφέρουν την αδρεναλίνη των G σε ελιγμούς μάχης που εκτελεί με αριστοτεχνικό τρόπο ο Demo Pilot Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος! Οι.. κρητικές καταβολές της Μοίρας που επιχειρεί το DEMO TEAM από την 115ΠΜ είναι εμφανείς στη μουσική επένδυση και μεταδίδουν με άριστο τρόπο τη ΨΥΧΗ και το ΣΘΕΝΟΣ των ελλήνων ιπταμένων που καθημερινά δίνουν τα πάντα για να διαφυλάξουν τους ελληνικούς ουρανούς.
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του DEMO TEAM που φαίνεται άλλωστε καθαρά στα πλάνα από τις εορταστικές εκδηλώσεις στη Λάρισα, είναι η γοητεία που ασκεί όχι μόνο σε μεγάλους αλλά κυρίως σε μικρούς οπαδούς της Αεροπορικής Ιδέας! Αυτούς που θα αποτελέσουν τη δεξαμενή στελεχών του ΑΥΡΙΟ που θα βασιστεί μελλοντικά η Πολεμική μας Αεροπορία. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: