Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από τους ψυχοπαθείς.Λόγω της επιθετικής φύσης τους, οι ψυχοπαθείς εύκολα ανεβαίνουν στις τάξεις των κυβερνήσεων.


Το παρακάτω μίνι-ντοκιμαντέρ "της Αμυνας Εναντίον των ψυχοπαθών" δίνει μια μεγάλη εξήγηση της ψυχοπάθειας, πώς να αναγνωρίζουμε τους ψυχοπαθείς, και πώς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από αυτους.
Περίπου το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ψυχοπαθείς, που σημαίνει 1 στους 25 ανθρώπους που περπατούν γύρω μας δεν έχει κυριολεκτικά καμία συνείδηση​​, δεν αισθάνεται καμία συμπάθεια για τους άλλους, και δεν αισθάνεται τύψεις για τις πράξεις του.
Είναι εντελώς απαθείς στο πόνο των άλλων και βλέπει την συμπόνια ως αδυναμία. Μπορούν ωστόσο, να μάθουν να εκδηλώνουν ψεύτικα τέτοια συναισθήματα και να τα χρησιμοποιούν για να λυμαίνονται τους ανθρώπους.
Είναι απίστευτα έμπειροι ψεύτες και κόλακες, είναι πολύ επιφανειακή, αλλά συνεχώς προσπαθούν να υποκρίνονται σοφία, και είναι όλοι braggarts έχουν εμμονή με την εξουσία και τον έλεγχο. Λόγω της επιθετικής φύσης τους, οι ψυχοπαθείς εύκολα ανεβαίνουν στις τάξεις των κυβερνήσεων, επιχειρήσεων, τραπεζών, στρατού, και άλλα ιεραρχικής εξουσίας / χρήματος οργανώσεις. Ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, διευθύνοντες σύμβουλοι, τραπεζίτες και άλλα υψηλής εξουσίας άτομα είναι στην πραγματικότητα πλήρως ανεπτυγμένοι ψυχοπαθείς που κρύβονται πίσω από καλά δομημένη μάσκη της φυσικότητας.
Τους Ψυχοπαθείς είναι πραγματικά εύκολα να τους αναγνωρίσουμε από τομογραφίες του εγκεφάλου από τη δραστηριότητα του εγκεφάλου τους που χαρακτηριστικά παρεκκλίνει από τον κανόνα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πολύ σημαντικό και διαφωτιστικό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: