Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Τέτοια αυτοκτονία δεν έχει ξαναγίνει ρε παιδιά - Τρέλα, που πάει ο κόσμος;

Μια από τις πιο φριχτές απονενοημένες πράξεις θανάτου επεφύλαξε για τον εαυτό του ένας 47χρονος άνεργος και απελπισμένος άντρας που χτες το βράδυ στην Ηλιούπολη έδωσε με τον πιο τραγικό τρόπο τέλος στην άχαρη, όπως θεωρούσε, ζωή του.
Ο αυτόχειρας που τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένος και καταθλιπτικός με τη μάνα του επί της οδού Δημητρακοπούλου στην .Ηλιούπολη, αποφάσισε χθες το βραδυ ότι η ζωή εδώ τελειώνει. Και αποφάσισε με πρωτοφανές σθένος(που όπως λένε ειδικοί ψυχίατροι χαρακτηρίζει τον αυτόχειρα τις τελευταίες ώρες πριν απο το απονενοημένο)να σβήσει το καντήλι του. Πήγε στο μικρό μηχανουργείο στο ισόγειο του σπιτιού του, έβαλε το κεφάλι του στο τόρνο, έκοψε το λαιμό του στο ύψος της καρωτίδας και στη συνέχεια αψηφώντας το αίμα που έρεε ποτάμι, με απίστευτη δύναμη ανέβηκε στον δεύτερο όροφο της ταράτσας και πήδησε στο κενό. Το πτώμα του βρήκαν οι γείτονες και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι υπεύθυνοι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής πιστεύουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία κι όχι για ατύχημα όπως αρχικά είχε ακουστεί.
Πηγή www.adiakritos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: