Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

"Μας συμπεριφέρονται σαν τα σκυλιά"

"Χθες το βραδυ αποφασισαμε με τρεις φιλους μου,να κατηφορισουμε προς το μοναστηρακι για φαγητο,ειχαμε καιρο να παμε στο μοναστηρακι κ ειπαμε να το τολμησουμε,μιας κ το να φας στην αθηνα σε τουριστικη περιοδο,θελει τολμη!!!
Θα ξεκινησω με τον περιβοητο θαναση,στον οποιο θελω να τονισω οτι οι σερβιτοροι ειναι αγενεστατοι,καθισαμε σε ενα τραπεζι με ενα μενου απαραδεκτο,κ οταν μας ρωτησε ο σερβιτορος τι θα παρετε κ του ειπαμε ενα σουβλακι με γυρο,μονο π δεν μας εβρισε,σηκωθηκε κ εφυγε κ γυρισε μετα απο 10 λεπτα,εφοσον λοιπον μας ειχε διασαφηνισει οτι το μαγαζι εχει μονοn κεμπαπ,τολμησα κ γω να τον ρωτησω αν γινεται να μ βαλουν πατατες μεσα στο σουβλακι,μεγα λαθος,αφου μας στραβοκοιταξε με εντονο υφος μας υπενθυμησε οτι δεν προσεξαμε καλα το μενου.τελικα σηκωθηκÎ! με κ φυγαμε,αναζητωντας την τυχη μας στα αλλα δυο μαγαζια,στον σαββα δεν κατσαμε διοτι η πατεντα ηταν η ιδια,οποτε κατσαμε να φαμε σαν ανθρωποι στον μπαιρακταρη αφου βεβαιωθηκαμε οτι ειχε κ γυρο,ελα ομως π εκει μας ειπαν οτι δεν εχει τυλιχτα αλλα μονο μεριδες κ σαν να μην εφτανε αυτο,μολις ρωτησα αν γινεται να βαλουν πατατες στν μεριδα αντι για ντοματα κρεμμυδι,κατι το οποιο παρεπιπτοντως θα το πληρωνα 8,50 ευρω μ ειπαν οχι βεβαια!!!!
Ειναι απιστευτο το ποσο αγενης ειναι ολοι τους,μονο κ μονο επειδη γωριζουν οτι λογω τουριστων εχουν σιγουρη δουλεια δεν τους νοιαζει!!!
Θλιβομαι π οι τουριστες πετανε τα λεφτα τους χωρις να ξερουν,αλλα το να κοροιδευουν κ εμας τους ελληνες μπρος τα ματια μας,δεν το περιμενα!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: