Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Σχέδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ…υπερβολές ή πραγματικότητα;

Οι επιχειρήσεις «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν τη διάλυση της Ελλάδος.
Η επιχείρηση Φαιδώρα έχει να κάνει με εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, ενώ η επιχείρηση Overkill (=ανάλωση υπερβολικής προσπάθειας για την επίτευξη σκοπού κτλ., υπερβολή, κν. παραξήλωμα) έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης (οργάνωση 17 Νοέμβρη). Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ας δούμε όμως το τεχνικό μέρος των δύο επιχειρήσεων, μέσα από απόρρητα ντοκουμέντα
1 Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).
2 Συμφωνία συγκυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχία της Τουρκίας. Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.
3 Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ (Νοrth Αtlantic Τreaty Οrganizatiοn)
4 Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη. Διακοπή τηλεπικοινωνιών Ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*Ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς).
5 Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).
6 Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ’ το 1995)
7 Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε (Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών) από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα. Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ’ την Ελλάδα την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα. Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο. Ο UÇK(Ushtria Çlirimtare e Kosovës) αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, ο Ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (σας θυμίζει κάτι.
8 Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.(Μήπως το κάψιμο ενός επιχειρηματία προχθές και άλλα γεγονότα δεν είναι τυχαία απαγωγές και ληστείες ..)
9 Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχίας του Ρήνου (Γερμανίας) στη «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμεις SEALS (Sea, Air & Land Forces)
Πηγή http://www.arxaiaithomi.gr/?p=2264

Δεν υπάρχουν σχόλια: