Τρίτη 26 Μαΐου 2009

«Ψεύδεστε, κ. Πρωθυπουργέ»

Μια συνέντευξη- φωτιά δημοσίευσε χθες η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», που έχει φτάσει να αναρωτιέται ανοιχτά για την πνευματική υγεία του Ιταλού πρωθυπουργού. Σε αυτήν, το πρώην αμόρε τής Νοέμι Λετίσια (της μετά βίας 18 Μαΐων καλλονής που έγινε αιτία να ζητήσει η σύζυγος του Μπερλουσκόνι διαζύγιο) βγάζει λίγο ώς πολύ τον Καβαλιέρε μεγάλο ψεύτη.

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο 72χρονος Μπερλουσκόνι φωτογραφήθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Νοέμι στη Νάπολι και ο θόρυβος όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά ολοένα και εντείνεται. Δέκα ημέρες τώρα, η «Repubblica» ζητεί ξανά και ξανά από τον πρωθυπουργό της χώρας να απαντήσει σε δέκα ερωτήματα- «Πότε ακριβώς γνωρίσατε τη Νοέμι;»... «Πόσες φορές και πού έχετε συναντηθεί έκτοτε;»... «Διατηρείτε ανάλογες σχέσεις και με άλλες έφηβες;»... «Έχετε πράγματι υποσχεθεί στη Νοέμι να τη βοηθήσετε να κάνει καριέρα στη σοουμπίζ ή στην πολιτική;»... Περισσότεροι από 40.000 χρήστες του Facebook έχουν εγγραφεί στην ομάδα Βerlusconi Rispondi!- Μπερλουσκόνι απάντα!».

«Ψεύδεστε, κύριε Πρωθυπουργέ» επανήλθε εντούτοις δριμύτερη χθες η «La Repubblica». Η εφημερίδα φιλοξενεί δισέλιδη συνέντευξη του Τζίνο Φλαμίνιο, ενός 22χρονου που διατηρούσε σχέση με τη Νοέμι από τον Αύγουστο του 2007 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο- σύνολο 16 μήνες. Ο Τζίνο λοιπόν λέει πως ο Μπερλουσκόνι πράγματι λέει ψέματα, δεν γνώρισε τη Νοέμι μέσω των γονιών της: η νεαρά ήθελε να γίνει μοντέλο, έστειλε λοιπόν το book της σε ένα πρακτορείο στη Ρώμη. Από εκεί, το book έφτασε στα χέρια του Εμίλιο Φέντε, ενός μεγαλοδημοσιογράφου, προσωπικού φίλου του Μπερλουσκόνι και διευθυντή ενός καναλιού του, του RΕΤΤΕ4. Ένα βράδυ λοιπόν που οι δύο φίλοι είχαν βγει για φαγητό, είδε το book και ο Καβαλιέρε, κατά το κοινώς λεγόμενο, έπαθε πλάκα... Οκτώβριο του 2008 (η Νοέμι ήταν τότε 17 ετών), ο Καβαλιέρε παίρνει προσωπικά (χωρίς τη μεσολάβηση γραμματέων κ.λπ.) τη νεαρά τηλέφωνο. Της λέει ότι έχει «αγγελικό πρόσωπο», την καλεί «να διατηρήσει την αγνότητά της», τη «ρωτάει πώς τα πάει με τα μαθήματα» και άλλα τέτοια. «Ποιος είστε;» ρωτάει εκείνη, «αν σου πω δεν θα το πιστέψεις», απαντάει εκείνος. Για να μην πολυλογούμε, Δεκέμβριο του 2008 η Νοέμι (που παραμένει 17 ετών) επισκέπτεται για πρώτη φορά τον 72χρονο Καβαλιέρε στη βίλα του, στη Σαρδηνία- όλα αυτά τα διηγείται στον φίλο της. Ο Μπερλουσκόνι μάλιστα την καλεί να πάρει μαζί της όσες φίλες της θέλει- «εδώ είμαστε 30-40 κορίτσια», θα πει τηλεφωνικά η Νοέμι στον Τζίνο. Σύμφωνα μάλιστα με τον τελευταίο, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας παραλάμβανε και επέστρεφε τα κορίτσια με το ιδιωτικό του αεροσκάφος. Αυτό ήταν. Έκτοτε η νεαρά και ο πρωθυπουργός συναντήθηκαν πολλές φορές, άλλοτε στη Ρώμη και άλλοτε στο Μιλάνο. Όταν την έπαιρνε όμως ο Τζίνο στο κινητό, η Νοέμι δεν το σήκωνε και τελικά το ζευγάρι χώρισε, καθώς ο 22χρονος αισθανόταν «σαν τον κύριο Τίποτα που τα έχει με την Μπρίτνι Σπίαρς». Μάλιστα κύριε Πρωθυπουργέ;
Πηγή http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4518396&ct=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: