Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Αλλάζει λογότυπο η Ολυμπιακή

Νέο λογότυπο θέλει να φτιάξει η MIG για την Ολυμπιακή αεροπορία και προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για όσους έχουν ιδέες και φαντασία. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή, 29 Μαϊου 2009.
Στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν σχεδιαστές, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες design και έλλες συναφείς με το αντικείμενο, ενώ οι προτάσεις θα επιλεγούν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα δώσει στη δημοσιότητα τις τρεις επικρατέστερες. Αυτές θα αναρτηθούν σε ειδική ιστοσελίδα και την τελική επιλογή θα έχουν οι χρήστες του διαδικτύου.
Όσοι συμμετέχουν στην επιλογή του λογοτύπου, ψηφίζοντας την πρόταση που προτιμούν στο διαδίκτυο, συμμετέχουν αυτομάτως σε διαγωνισμό, από τον οποίο θα προκύψουν με κλήρωση 50 τυχεροί, που θα αποκτήσουν δωρεάν από δύο εισιτήρια μετ' επιστροφής για δρομολόγια της Ολυμπιακής στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, από την 1η Οκτωβρίου 2009.
Το λογότυπο που θα προκύψει από την ψηφοφορία θα αποτελέσει το νέο λογότυπο της Ολυμπιακής. Το βραβείο για το νικητή θα είναι 20.000 ευρώ.
Πηγή http://www.cosmo.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτυρία για τον διαγωνισμό του λογοτύπου της Ολυμπιακής
http://gda.gr/node/473