Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!! "Οι Ενέσεις Για Τον COVID-19 Είναι Ένα Σχέδιο Παγκοσμιοποίησης Για Ερήμωσουν Τον Πλανήτη Και Ο Πάπας Φραγκίσκος Είναι Ο «Πνευματικός Ηγέτης» Τους


Ένα βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μιας Βενεδικτίνης μοναχής που ονομάζεται Μητέρα Μίριαμ (Μαρία) και προειδοποιεί για αυτό που περιγράφει ως παγκοσμιοποιημένη ατζέντα ερήμωσης του πλανήτη με ενέσεις COVID-19, αναφέροντας κάποια στιγμή τον Πάπα Φραγκίσκο ως τον «πνευματικό ηγέτη» της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.


Το βίντεο γίνεται viral και δείχνει μια καλόγρια που ονομάζεται Μητέρα Μίριαμ να συζητά για την ένεση COVID-19 ως μέρος μιας ατζέντας ερήμωσης του πλανήτη, απο την ελίτ όπως ο Bill Gates και ο George Soros. Στο βίντεο, εξηγεί πώς οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται για να σκοτώσουν ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω μαζικού εμβολιασμού για να εισαγάγουν μια «παγκόσμια τάξη».




 Η μητέρα Μίριαμ ήταν LIVE για το σχέδιο πίσω από την "σατανική" ώθηση εμβολίων μολυσμένα με αποβολές ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού. Προσθέτει ότι οι καθολικοί πρέπει να είναι πρόθυμοι να αντισταθούν, ακόμη και μέχρι τα μαρτύρια.

 

«Η ομάδα των παγκοσμιοποιητών-όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη νέα επανεκίνηση, την παγκόσμια οικονομία, την παγκόσμια τάξη-όλα αυτά, η επιβολή του τρυπήματος, την ένεση του COVID, αυτό είναι ένα παθολογικό όπλο για να καταστρέψει το σώμα μας, αυτό είναι. Και αν δεν το έχετε νιώσει, εάν έχετε κάνει το εμβόλιο COVID και αισθάνεστε καλά, λειτουργεί ακόμη στο σώμα σας για να το καταστρέψει », είπε η μητέρα Μίριαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: