Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ...Ανατριχίλα προκαλεί ο πάτερ Κωνσταντίνος που αγιάζει ολομόναχος τα νερά στη Νότια Τουρκία Πηγή:https://xiromeropress.gr

Η έλλειψη πιστών και επιτρόπων δεν σταμάτησε τον πατέρα Κωνσταντίνο από το να αγιάσει τα ύδατα στην στην Παναγιά την Πισιδιώτισα στην νότια Τουρκία. 
Η Εικόνα που συγκίνησε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία στην Παναγιά την Πισιδιώτισα στην νότια Τουρκία… 
Ο Πατέρας Κωσταντίνος αγιάζει τα νερά της Μεσογείου Μόνος χωρίς ψάλτη, χωρίς επιτρόπους και χωρίς Χριστιανούς Η Θλίψη του Ιερά αποτυπώνεται στο πρόσωπο του μετά τον Αγιασμό των Υδάτων της Μεσογείου…
Το θέμα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωστίδης. Ο ιερέας της εκκλησίας π. Κωνσταντίνος Σιεβτσένκο. 
Ο π. Κωνσταντίνος, που κατάγεται από το Καζάν της Ρωσίας, είναι ο μόνιμος ιερέας και έφθασε στο ναό στις αρχές Οκτωβρίου 2015 . Δείτε επίσης Δείτε τι συμβαίνει στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος της ΡιτσώναςΜήπως έχετε αυτό το ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ που αξίζει 80.000 ευρώ; – ΦΩΤΟTo Xιονισμένο Ξηρόμερο,εκπληκτικά πλάνα απο drone!
Σκληρές εικόνες: Κάηκαν 100 ζώα σε στάβλο στο Μουζάκι ΚαρδίτσαςΜέτρα από τον ΕΛΓΑ για αγρότες και κτηνοτρόφους που ζημιώθηκαν από πυρκαγιές του 2017 Σπούδασε στη Ρωσία και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Παντρεύτηκε και χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος από τον μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, προκειμένου να εγκατασταθεί και να προσφέρει την ιερατική του διακονία στην Αλάνυα.
https://xiromeropress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: