Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ…ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ», (βίντεο)

Στην εποχή της σατανικής Νέας Ταξης είναι εύλογο σε δημόσιες τελετές να ευγνωμονούμε τον… Διάβολο για την επιτυχία μας. Μάλιστα!

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ευχαρίστησε το σατανά για τη νίκη του στις Χρυσές Σφαίρες!

Ήταν ο λόγος που προκάλεσε την μεγαλύτερη αίσθηση στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, με τον σπουδαίο ηθοποιό να εξηγεί εμμέσως πλην σαφώς τι νιώθει για το χαρακτήρα που υποδύθηκε στην μεγάλη οθόνη.

Ξεχάστε τις ευχαριστήριες ομιλίες που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα σε κινηματογραφικά βραβεία, τύπου «ευχαριστώ την μαμά του, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και το Θεό».

Στην 76η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ο Κρίστιαν Μπέιλ, παραλαμβάνοντας το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Κωμωδία/Μιούζικαλ για την ταινία «Vice», ευχαρίστησε τον…. σατανά!
Ο Ουαλός ηθοποιός – και μετρ των κινηματογραφικών «μεταλλάξεων» – βραβεύτηκε υποδυόμενος τον Ντικ Τσένεϊ, τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους του νεότερου, μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες και «σκοτεινές» φιγούρες της αμερικανικής πολιτικής σκηνής.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ακούγοντας τη συμβουλή της γυναίκας του να πει όσο λιγότερο για να τον ακούσουν όσο περισσότεροι, είπε παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα του «Σατανά σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση για το πως να παίξω το ρόλο αυτό»! Με τον τρόπο αυτό ήθελε να δείξει πόσο δύσκολο ήταν να ταυτιστεί και να υποδυθεί έναν άνθρωπο γύρω από το όνομα του οποίου έχουν ακουστεί απλώς τα χειρότερα!

Το πιο αστείο της υπόθεσης;
Ο «σατανάς» μέσω του… λογαριασμού του στο twitter ευχαρίστησε το διάσημο σταρ για τα καλά του λόγια.



Κατάνυξις
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: