Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Θα ήθελα να ήξερα ποιος δασκάλεψε τους λαθρό.Κανονικα πρέπει να ζητησει και ηθικη αποζημίωση ο νταλικιερης απο το κράτος...αλλα με τους προδοτες που μπλεξαμε ζητανε και τα ρέστα...αντι να πουνε συγνωμη στον νταλικιερη για την ταλαιπωρία του τον τραβάνε κιόλας.....Ποινική δίωξη στον οδηγό νταλίκας για το επεισόδιο με τους λαθρομετανάστες στα Διαβατά

Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις πρόσφυγες εναντίον των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως» σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε κατά του αυτοκινητιστή που ενεπλάκη τη Δευτέρα σε επεισόδιο με πρόσφυγες που διαμαρτύρονταν έξω από τη δομή των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος κατηγορούμενος οδηγός νταλίκας κατηγορείται ότι συνεπλάκη με πρόσφυγες, όταν εκείνοι απέκλεισαν το δρόμο που διέρχεται από το σημείο της διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, κατηγορείται ότι τραυμάτισε πρόσφυγα, ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών που του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τραυματισμένο πρόσφυγα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις πρόσφυγες και μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον τους, για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η μήνυση στρέφεται και εναντίον του νοσηλευόμενου πρόσφυγα ο οποίος, λόγω της νοσηλείας δεν μετήχθη, όπως οι υπόλοιποι στα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: