Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα σας ! Όλοι μας κοινοποιησαμε αυτή την αφίσα του ΑΛ6 δίχως τσιπα στην τρύπα όπου εγκαινίασε πρόσφατα, πόσοι από εμάς ψάξαμε γι αυτή τη εταιρεία ??? '' INDRA''

*** Διαβάστε και ξαναδιαβάστε το: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο,αλλά με την ανοχή όλων των κομμάτων-εταιριών) ετοιμάζεται να νοθεύσει τις εκλογές όπως ο Μαδούρο.
Ποια είναι η εταιρία "Indra" που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στους μουσαμάδες εκδοτη
ρίων για τη φάρσα του Μετρό Θεσσαλονίκης;
Δεν ξέρουμε αν το έργο έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει ήδη προκηρυχθεί διαγωνισμός για τον εξοπλισμό και τον έχει κερδίσει η εν λόγω εταιρεία, οπότε ορθώς διαφημίζεται...
Ωστόσο, με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο διαπιστώνουμε πως η indra είναι Iσπανικός πολυεθνικός κολοσσός παροχής λογισμικού, με παρουσία πάνω από 20 έτη σε χώρες τις Λατινικής Αμερικής και ιδίως στη Βενεζουέλα.
Το 2015 "αναγκάστηκε" να αποχωρήσει από τη Βενεζουέλα, μετά από εκτεταμένες καταγγελίες για νοθεία στο σύστημα καταμέτρησης ψήφων υπέρ του Μαδούρο.
Η αποχώρηση, βέβαια, είναι εικονική και αφού πρώτα δημιούργησε μια νέα εταιρεία (AmericanKPO), διοικούμενη από στελέχη της.
Η Indra έχει ακόμα και σήμερα ενεργά συμβόλαια με την BBVA (πολυεθνική τράπεζα στο Καράκας) και την Telefonica (no1 πάροχος σταθερής, ίντερνετ και ψηφιακής τηλεόρασης στη Βενεζουέλα), παρέχοντας τους λογισμικό (με ο,τι αυτό συνεπάγεται για τον έλεγχο τους).
Eπίσης, η Indra έχει αναμιχθεί ενεργά (http://indracompany.com/en/noticia/ind …) μαζι με την ZTE στο πρόγραμμα "fatherland card" του Μαδούρο, ένα χυδαίο και εντελώς φασιστικό πρόγραμμα συλλογής στοιχείων πολιτών, με το πρόσχημα παροχής επιδομάτων (http://abc.net.au/news/2018-11-1…).
Δε γνωρίζω για ποιο λόγο η κυβέρνηση επέλεξε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Λ. Αμερική και έχει πάρε-δώσε με το καθεστώς Μαδούρο, ούσα ΜΠΛΕΓΜΈΝΗ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΜΑΓΕΙΡΈΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΏΝ.
Αυτό που γνωρίζω σίγουρα πάντως, είναι πως το να διαφημίζεις κυνικά και αναίσχυντα ότι συνεργάζεσαι με καθεστώτα και εταιρείες μπλεγμένες σε τέτοιου είδους σκάνδαλα, δείχνει θράσος, αναίδεια, προδοσία και σίγουρα δείχνει πως θα ξεμπλέξουμε πολύ δύσκολα.
➡️ Εν κατακλείδι, όπως έλεγε και ένας σύντροφος που ενεγράφη στην Ιστορία, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΊΖΕΙ, ΑΛΛΆ ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΆΕΙ ΤΙΣ ΨΉΦΟΥΣ.

Και μιας και η singular φέρεται να δηλώνει αδυναμία διεξαγωγής των εκλογών του Μαΐου, ανοίγει ο δρόμος για μια πιο στενή συνεργασία με την Indra...
του @Georgy Zhukov (twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια: