Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι οι άνθρωποι στο Μάτι κάηκαν επειδή δεν φορούσαν μακρυμάνικες μπλούζες και μάλιστα βρεγμένες.

Αν ηταν πρωθυπουργος ο Κουλης να ξερετε ....... δεν θα καιγοταν κανενας στο Ματη .... ουτε θα πνιγοταν κανενας στην Μανδρα !!!!!! 
Θα εβαζαν ολοι μακρυμανικες μπλουζες .... 

Στην Μανδρα θα ειχαν ολοι σωσιβια και βαρκες ....... 
Αυτο θα πει κυριοι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !!!!!!! Μονο ο Κουλης μπορει να συλλαβει αυτες τις λυσεις ........... ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ........ 
Τερματιστε το μαλακομετρο στα κοκκινα !!!!!!!!!!!
Αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο «γόνος», που δήλωνε τα παραπάνω με ύφος ικανοποίησης χαμογελαστού παλιάτσου, δεν γνωρίζει καν ότι βρέθηκαν πτώματα πλήρως απανθρακωμένα, ότι αναπτύχθηκαν θερμοκρασίες που έλιωσαν μέχρι και τις ζάντες των αυτοκινήτων και τις ρευστοποίησαν σε υγρό μέταλλο. 
Και είναι τόσο ανόητος ο άνθρωπος αυτός, που κατηγόρησε με το γνωστό μητσοτακέικο υφάκι το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας επειδή δεν διδάσκει στα παιδιά ότι εάν φοράνε βρεγμένες μπλούζες δεν καίγονται. 
 Όταν η ανοησία, η βλακεία και η ηλιθιότητα αποτελούν την εναλλακτική πρόταση εξουσίας για τον τόπο μας, τότε όλοι μας οφείλουμε να προβληματιστούμε πάρα πολύ σοβαρά. 
Στόκος Μητσοτάκης λέει οτι στο Μάτι Καηκαν γιατί δεν φορούσαν μπλούζα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: