Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Οι Τούρκοι φυλάκισαν δύο Έλληνες στρατιωτικούς και εμείς απελάσαμε Ρώσους!!..ειναι για γελια και για κλαματα με τους ξεφτιλισμενους πολιτικους μας...Πώς έφθασε η Ελληνική Κυβέρνηση στην απέλαση Ρώσων διπλωματών;

Δυστυχώς η χώρα μας δεν λειτουργεί σωστά σε κανένα επίπεδο και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη πληγή για το Έθνος των Ελλήνων.

Την στιγμή λοιπόν που δύο στρατιωτικοί βρίσκονται φυλακισμένοι στην Τουρκία, η Ελληνική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να απελάσει Ρώσους Διπλωμάτες επειδή υποστηρίζει ότι προσπαθούσαν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας.

Το γεγονός της απέλασης των Ρώσων μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Για ποιο λόγο δεν απελάσαμε Τούρκους διπλωμάτες; Στο κάτω-κάτω οι Τούρκοι έχουν φυλακίσει δύο Έλληνες, οι Ρώσοι δεν φυλάκισαν κανένα.
Μα θα πει κανείς ότι δεν πρέπει να «δαγκώσουμε» τους Τούρκους γιατί μετά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για τους στρατιωτικούς. Αυτό όμως δεν έχει λογική, διότι οι στρατιωτικοί «λιώνουν» μέσα στα τουρκικά κελιά.

Για ποιο λόγο λοιπόν η κυβέρνηση δεν απελαύνει Τούρκους; Γιατί δεν παίρνει μέτρα εναντίον της Τουρκίας;
Σε αυτή την περίπτωση αλλά και σε άλλες η Εξωτερική μας Πολιτική, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλή. Δεν είναι δυνατόν να χαϊδεύουμε τα αυτιά των Τούρκων αλλά να «κόβουμε τα αυτιά» των Ρώσων, οι οποίοι δεν μας έκαναν και τίποτα κακό!
Ως καθαροαιμοι προδότες κάνουν ότι είναι ενάντια στο συμφέρον των Ελλήνων....

Δεν υπάρχουν σχόλια: