Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

12 τα άτομα που συνελήφθησαν επειδή γιούχαραν τον Καμμένο για την Μακεδονία – Για «στιγμές δικτατορίας» μιλούν στην Κύπρο

Δείτε την ανακοίνωση στο Facebook:
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Πάνου Καμμένου στην Κύπρο! 

 Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά τις εκδηλώσεις για την επέτειο της τουρκικής εισβολής πήγε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου στην Λευκωσία και έδωσε κατάθεση για το γιουχάισμα που δέχθηκε χθες από τρεις Ελλαδίτες στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τη «Μάνα του αγνοούμενου». 

Ο ΥΠΕΘΑ ισχυρίζεται ότι έγινε στόχος εξύβρισης από τρεις Έλληνες υπηκόους 56, 43 και 40 ετών, που βρισκόντουσαν στην εκδήλωση. 
Στην πραγματικότητα, όπως σας αναφέραμε, ήταν περισσότεροι αυτοί που τον γιουχάισαν για την συμφωνία των Πρεσπών και την στάση που τήρησε, η οποία εκ των πραγμάτων οδήγησε στην παράδοση του ονόματο «Μακεδονία». 
 Οι τρεις Ελλαδίτες οδηγήθηκαν από την αστυνομία στο Τμήμα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οχλαγωγία και εξύβριση. 
 Αλλά ο Πάνος Καμμένος γιουχαΐστηκε και στην Εκκλησία της Φανερωμένης στην Λευκωσία κατά την έξοδο του μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1974. 
Εννιά άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και ανακρίθηκαν για εξύβριση του υπουργού. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εννέα φοιτητές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: