Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ...ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΟΛΑΣ; ....ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ....ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ...ΤΟ ΠΑΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΦΥΤΕΥΤΗΚΕ...ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.....ΑΧΑΧΑΧΑΑ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥ...ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΟΦΗ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ....ΕΝΩΣΕΙ ΟΜΑΔΩΝ....
Για άθλιες ενέργειες που δεν εκφράζουν κανέναν δημοκρατικό πολίτη κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

«Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη δεν εκφράζουν ούτε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ούτε κανέναν δημοκρατικό πολίτη, ούτε κανέναν υγιή φίλαθλο ομάδας. Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος συνδέσμου του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΚ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Περιμένουμε από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου και από όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν έμπρακτα αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα για τη δημοκρατία. Και βέβαια, περιμένουμε από τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι η σύμπλευση με τις ακροδεξιές λογικές και το περιθώριο, την καταστά και την ίδια μέρος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: