Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΕΡΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΤΡΙΔΗ (ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ) ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ.....Η ΚΥΠ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΕΕΕ???
ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ...
Α ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΑΙ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ...
Τι να κάνει ο καλός συνάδελφος, κάπως πρέπει και αυτός να ανταποδώσει, στα αποκλειστικά που δίνει ο τουρκικός παράγοντας!
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΕΡΜΑ...ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ... 
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιουσουφάκι πες καλλίτερα. Όλοι οι δημοσιογράφοι είναι Γιουσουφάκια.
Ο πιό επικίνδυνος απ'όλους είναι ο Αλέξης Παπαχελάς (διευθυντής της Καθημερινής και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΚΑΪ). Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι μπαινοβγαίνει καθημερινά στην Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα; Λίγοι είναι αυτοί που τον έχουν δει να ταξιδεύει πολύ συχνά στο Εξωτερικό με προορισμό Αγγλία, Γερμανία, ΗΠΑ; Πόσοι γνωρίζουν ότι σε κάθε συνεδρία της Λέσχηε Μπίλντερμπεργκ είναι παρών; Πρέπει να γίνει μια σοβαρή έρευνα που ανήκουν όλοι αυτοί. Σε ποιούς έχουν ορκιστεί πίστη και υποταγή, όλα αυτά τα καθάρματα κατά τα συμφέροντα της Ελλάδος. Αυτοί είναι οι σύγχρονοι προδότες. Ο Εφιάλτης των Θερμοπυλών ωχριά μπροστά τους.