Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕΕΕ...ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ,,,ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ:;;OXΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ...Οι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ CIAναρχοφεμινίστριες του SOROS Pυssi Riot στην Αθήνα Ως επαναστάτριες τις καλωσορίζει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

*ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ...ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ...;;;;ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ...

Οι αναρχοφεμινιστριες της Νέας Τάξης στις 24 Μαρτίου στην Αθήνα για να γνωριστούν με το κουλτουριάρικο Αθηναϊκό κοινό και να απαντήσουν στην ερώτηση “Ποιος φοβάται τις PυssyRiot;”.

-02 Μαρτίου 2017 Δυο από τα μέλη της κολεκτίβας η δημοσιογράφος Sasha Bogino και η ποιήτρια Masha Alyokhina θα εμφανιστούν στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσση για να επιδείξουν τις… ακτιβιστικές τους δράσεις, όπως εκείνες που στρέφονται κατά της χριστιανικής πίστης.

Ως επαναστάτριες τις καλωσορίζει η Στέγη Γραμμάτων

 και Τεχνών:
Eίναι η πιο διάσημη γυναικεία κολεκτίβα του κόσμου: Φεμινίστριες και ακτιβίστριες, οι Ρωσίδες Pυssy Riot έχουν στήσει κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες περφόρμανς του καιρού μας. Δύο από τα μέλη τους έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συνομιλήσουν με το κοινό της Στέγης: η δημοσιογράφος Sasha Bogino και η ποιήτρια Masha Alyokhina.

Η Alyokhina, από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, έχει ιδρύσει και την οργάνωση Zona Prava, για την υποστήριξη των κρατουμένων στις ρωσικές φυλακές. Το ενδιαφέρον της για την κατάσταση των φυλακισμένων στη Ρωσία πυροδοτήθηκε μετά τη δική της πολύμηνη φυλάκιση, καθώς το 2012 κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα του χουλιγκανισμού.

Αιτία ήταν μια περφόρμανς των Pυssy Riot μέσα στον καθεδρικό ναό της Μόσχας. Η περφόρμανς, με τίτλο PunkPrayer, κατήγγειλε την υποστήριξη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προς στον Βλαντιμίρ Πούτιν.
πηγή: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: