Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Το εμετικό μήνυμα του Ανθέλληνα Φίλη στα σχολεία για την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ...Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων! Ας κρατήσουμε Θερμοπύλες όπως οι έκαναν οι Έλληνες πρόγονοι μας!

Αυτά παθαίνουμε όταν αφήνουμε την τύχη του ¨Εθνους και της χώρας σε απάτριδες διεθνιστές και ανθέλληνες προσκυνημένους
Σάλο προκαλεί το μήνυμα του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη που διαβάζεται αυτές τις ημέρες σε όλα τα σχολεία της χώρας με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Φίλης αν και μιλά για Επανάσταση των Ελλήνων, στο μήνυμά του προς τους μαθητές απουσιάζει παντελώς κάθε αναφορά σε Τουρκοκρατία και 400 χρόνια σκλαβιάς πριν την απελευθέρωση των Ελλήνων με αίμα και θυσίες!...

Και επιπλέον, ο κ. Φίλης ξαναγράφει την ιστορία μιλώντας στους μαθητές για«καινούργιο έθνος» που δημιουργήθηκε από την Επανάσταση, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν υπάρχει συνέχεια του ελληνικού έθνους από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα…
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας είχε ξεσηκώσει πριν από μήνες θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωσή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» στο STAR ότι η γενοκτονία των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση.
Ο ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας μάλλον δεν γνωρίζει ότι η Ελλάδα ήταν σκλαβωμένη για 400 ολόκληρα χρόνια στους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: