Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ιρακινά στρατεύματα βασανίζουν και εκτελούν 3 τζιχαντιστές [vid]EMEIS ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ISIS ΜΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ISIS ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΡΕΥΝΑ...ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... ΠOΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ...;;; ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ,ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΛΙΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ TA ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ;;;ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;;; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ASSAD...

Ένστολοι σέρνουν 3 ύποπτους τρομοκράτες στους δρόμους της Μοσούλης, στο Ιράκ, με τα Ηνωμένα Έθνη να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους.
Ένας στρατιώτης φαίνεται να σέρνει ....το θύμα του στον δρόμο, ενώ παρακαλεί απεγνωσμένα για έλεος και δέχεται κλωτσιές από άλλο στρατιώτη.
Άλλος μαχητής του Ισλαμικού Κράτους δέχεται χτυπήματα ενώ βρίσκεται πεσμένος στον δρόμο και ακούγονται πυροβολισμοί στο παρασκήνιο.
Το United Nations Assistance Mission for Iraq (UNAMI) ζήτησε το Σάββατο να ξεκινήσουν έρευνες για το σοκαριστικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: