Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Αλβανός εθνικιστής κατέβασε Ελληνική σημαία από σπίτι βορειοηπειρώτη στη Χειμάρρα...ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΧΙΡ ΒΕΛΙΟΥ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ...!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ»...!!!

Τέλος, η Ελληνική σημαία έχει θέση στην Βόρειο Ήπειρο, και η Χιμάρα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. 
Να ζήσει η μαρτυρική Χιμάρα και οι Χιμαριώτες, οι μόνοι που κρατάνε πιστά τον όρκο που έδωσαν στον Καστριώτη.


Στη φωτογραφία έγραφε τα εξής:

"Αυτό το κουρέλι αφαιρέθηκε από το παλιό κάστρο της Χιμάρας. Αυτό το πανί τώρα μισοκαμμένο και σκισμένο δεν έχουν περάσει 24 ώρες από τη στιγμή που κατέβηκε. Οι εθελοντές της Κίνησης για την Ενωμένη Αλβανία ταξίδεψαν στη Χιμάρα και το έβγαλαν.

Στα εδάφη μας είμαστε αφέντες και δεν επιτρέπουμε πανιά εισβολέων και πρώην εισβολέων που έπραξαν γενοκτονία κατά του έθνους μας χρησιμοποιώντας τα εδάφη μας ως λάφυρα πολέμου για να ικανοποιήσουν τις σοβινιστικές τους ορέξεις".

Η Γαλανόλευκη Ιερή μας Σημαία δεν αφαιρέθηκε από κάποιο ελληνικό στρατόπεδο που επανεγκαταστάθηκε στη Χιμάρα μετά το 1941, ώστε να ισχυριστούν οι διαρρήκτες ότι την πήραν από "εισβολείς", αλλά από οικία (ιδιωτική περιουσία) αυτόχθονα κατοίκου της πόλης, στοιχείο που αποδεικνύει την εθνική ταυτότητα της περιοχής. Εισβολείς στη Χιμάρα είναι ο ίδιος ο Βελίου και η συμμορία του που τους ονομάζει "εθελοντές της Κίνησης για την Ενωμένη Αλβανία" οι οποίοι, όπως παραδέχεται, ταξίδεψαν εκεί ώστε να αφαιρέσουν την Ελληνική Σημαία. Αν η Χιμάρα ήταν αλβανική, τότε οι αλβανοί κάτοικοι της θα είχαν κατεβάσει τη Σημαία εδώ και χρόνια που είναι υψωμένη και δεν θα περίμεναν "εθελοντές" να κάνουν ολόκληρο ταξίδι από μακρυά...

Όμως η Χιμάρα ήταν είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Δεν το φωνάζουν μόνο οι ντόπιοι κάτοικοι της αλλά και οι πέτρες της


Η Ελληνική Σημαία δεν θα κατέβει ποτέ από το Κάστρο της Χιμάρας!Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914

1 σχόλιο:

台達徵信社 είπε...

當您在生活中遇到棘手的問題,無論是感情、外遇、債務、財產等各類生活難題,台達徵信社便是您最值得信賴的夥伴!
台達徵信社 http://www.taide.com.tw