Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ντοκουμέντο από την αναπαράσταση της δολοφονίας των Body Builders στη Μάνη

ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ BODYBUILDERS ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΑΓΓΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΟΥΣ...

Ποιοι είναι οι δυο bodybuilders που δολοφονήθηκαν στη Μάνη (photos)



Σοκ προκαλεί η δολοφονία των δυο νεαρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί.

Οι σοροί των δύο bodybuilders, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη, ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Μάνης (Γαϊτσές) μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.



Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τους δύο άντρες και στη συνέχεια τους πέταξαν στο φαράγγι. Ουδείς γνωρίζει αυτή την ώρα αν το άγριο έγκλημα σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.



Τα δυο νέα παιδιά είχαν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής. 



Ο Γιάννης Κομμάτης, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια. Ο Κομμάτης υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε νησί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.



Τα δυο νέα παιδιά ήταν λάτρεις των τατουάζ και είχαν αποτυπώσει στο σώμα τους αρκετά σύμβολα και φράσεις. Ανάμεσα στα τατουάζ που διακρίνονται στις φωτογραφίες υπάρχουν φράσεις όπως «Μολών Λαβέ», «Ελλάς ή Τέφρα», «Ή ταν ή επί τας» και «Υπεράνω όλων η πατρίς», ενώ ο Σγούρος είχε και τατουάζ με σβάστικα.



Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς των δυο νεαρών καθώς και η σύντροφος του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου που δηλώνουν με σχόλια τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τη θλίψη τους για την τραγική δολοφονία. Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι οι οποίοι έχουν τοποθετήσει μαύρες κορδέλες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, σε ένδειξη πένθους.
















































λυκαβητο

Η ζωή και ο «γάμος» στη φυλακή των κατηγορουμένων για τη δολοφονία των δύο bodybuilders στη Μάνη

Ο Παναγιώτης Μήτσος παντρεύτηκε στις 3 Αυγούστου με μία νεαρή διαδικτυακή του «φίλη», όπως αποκαλύπτει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκδίκαση της στυγνής δολοφονίας των δύο bodybuilders στη Μάνη, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού από την Καλαμάτα και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο.
pixel9
Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το περιβάλλον των οικογενειών των θυμάτων, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου η υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα αναμένεται να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
pixel10
Κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία είναι οι δύο 19χρονοι, σήμερα, Παναγιώτης Μήτσος και Νίκος Μοσχανδρέου, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Αυλώνα. Ο πρώτος φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της φυλακής και έχει αποκτήσει νέες παρέες.
pixel4
Μάλιστα δημιούργησε και λογαριασμό στο facebook στον οποίο ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα. Η δραστηριότητά του στα social media προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αφού οι κρατούμενοι απαγορεύεται σύμφωνα με το σωφρονιστικό κώδικα και για λόγους ασφαλείας να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές συνδεδεμένους στο διαδίκτυο, όπως μας τόνισαν και από τη γραμματεία των φυλακών Αυλώνα με την οποία επικοινωνήσαμε.
pixel1
Ο Παναγιώτης Μήτσος στη σελίδα του στο facebook έχει βάλει κανονικά το όνομά του, ενώ στη φωτογραφία προφίλ απαθανατίζεται ο ίδιος μαζί με έναν συγκρατούμενό του να σφίγγουν τις γροθιές τους, γράφοντας με νόημα: «Εδώ με το φίλο… όποιος θέλει εδώ είμαστε». Μάλιστα στον «τοίχο» του συνομιλεί με φίλους και συγγενείς του και από τα όσα γράφει, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή στη φυλακή, είτε να μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαραίνουν. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος με έναν διαδικτυακό του «φίλο», που του εύχεται: «Καλό κουράγιο τυπά μου» και τον Μήτσο να απαντά: «Ευχαριστώ, δεν έχω θέμα όμως!!», ενώ σε άλλο σημείο γράφει: «Δε μασάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: