Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ: Εμβολιασμός ή φυλακή - Η παγκόσμια χούντα δείχνει τα «δόντια» της !! Τώρα, βάσει των νέων κανόνων, είναι παράνομη η άρνηση του εμβολιασμού και για τους ενήλικες.ME TO ZOΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...

Death By Vaccination ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ...ΑΤΥΧΙΑ!!!
Η Νέα Τάξη είναι εδώ και θέλει τους...πάντα εμβολιασμένους με τα θανατηφόρα εμβόλια της χημικής ιατρικής,όπως για παράδειγμα εκείνα της Αφρικής που περιέχουν υδράργυρο και προκαλούν στείρωση.
Σε αυτή την κατεύθυνση, στο άντρο της Λευκής Αδελφότητας, η πολιτεία της Καλιφόρνια ψήφισε νόμο που καθιστά την άρνηση του εμβολιασμού ποινικό αδίκημα με κίνδυνο ακόμα και φυλάκισης!
Έτσι, η Καλιφόρνια γίνεται η πρώτη Πολιτεία στις ΗΠΑ, η οποία ορίζει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, καταπατώντας τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών. Απ' ό,τι φαίνεται μάλιστα έπεται συνέχεια και σε άλλες πολιτείες.
Νωρίτερα μάλιστα είχε θεσπιστεί νομοσχέδιο, το οποίο απαγόρευε στους γονείς την άρνηση του εμβολισμού στα παιδιά για θρησκευτικούς λόγους.
*Τώρα, βάσει των νέων κανόνων, είναι παράνομη η άρνηση του εμβολιασμού και για τους ενήλικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: