Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Δεν πάει άλλο «κύριοι» αυτή η κατάσταση. Έχετε φέρει τον Έλληνα σε άσχημη θέση! Σταματήστε!

Καθημερινό φαινόμενο πια το κατέβασμα του διακόπτη και η διακοπή ρεύματος σε σπίτια και επιχειρήσεις και στη Ρόδο. Χωρίς να γνωρίζουν (ούτε ρωτάνε) αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο μέσα στο σπίτι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αν υπάρχουν παιδιά, γέροι… Δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!! Θα περάσει το συνεργείο της ΔΕΗ ή εργολάβος που έχει αναλάβει την… δουλειά και θα κόψει το ρεύμα!!! Ελλάδα 2016!!! Με δεκάδες προβλήματα, οικογενειακά, ψυχολογικά, οικονομικά και αυτοί… δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!! Τσακ και… κόψιμο το ρεύμα!!!

Ένας Έλληνας που δεν αντιδρά, ένας Έλληνας ταλαιπωρημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν τόσο σε αυτόν όσο και στην χώρα του και να μην μπορεί να κάνει τίποτα! Απροστάτευτος και από το κράτος «πρόνοια», απροστάτευτος και από τους… δικαστές!!! Πολλοί πιστεύουν πως θα αντιδράσει. Με ποιον τρόπο? Θα το δούμε! Αυτό που πιστεύουμε ακράδαντα είναι ότι θα αντιδράσει… ακαριαία! Δεν πάει άλλο «κύριοι» αυτή η κατάσταση. Έχετε φέρει τον Έλληνα σε άσχημη θέση! Σταματήστε!

Μπαίνουμε στο 7ο χρόνο με τα μνημόνια. Άλλα κράτη έχουν μπει και βγει, και εμείς ακόμη εκεί!!! ΓΙΑΤΙ??? Έχουν παρθεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οικονομικά μέτρα! 
Έχετε κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ περικοπές σε συντάξεις και μισθούς, έχετε αυξήσει… τα πάντα!!! ΠΟΥ πάνε όλα αυτά τα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια??? 
Οι νέοι σε απόγνωση, άνεργοι με οικογένειες και παιδιά επίσης σε απόγνωση! 
Οικογενειακοί τσακωμοί, μουρμούρες, χωρισμοί, αυτοκτονίες!!! 
Ξεπουλιέται η Ελλάδα! Ξένοι… φραγκάτοι κάνουν πάρτι στη χώρα μας! 
Αγοράζουν ότι θέλουν από τους οικονομικά αδύναμους Έλληνες!!! 
Τί άλλο περιμένετε για να δείτε???
Ν.Α.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: