Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Το ομολόγησε ο Μουζάλας: Ποιοι πρόσφυγες; Το 75% των εισβολέων είναι τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες! ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ;;;ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ...ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΌΣΦΘΓΕς ΌΛΟΙ ΚΑΛΆ ΠΑΙΔΙΆ ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΜΕ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙς ΛΑΘΡΟ...ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ...ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠ ΤΙΠΟΤΑ...ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.....ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ...

Το ομολόγησε ο Μουζάλας: Ποιοι πρόσφυγες; Το 75% των εισβολέων είναι κατσαπλιάδες λαθρομετανάστες!
Κρίση ειλικρίνειας έπιασε τον υπουργό λαθρομετανάστευσης Μουζάλα, ο οποίος μιλώντας στη βουλή ομολόγησε τα εξής: «Ενώ είχαμε στην αρχή 80% πρόσφυγες, τώρα είναι 70-75% μετανάστες».
Κατά τα άλλα, ενώ αναγνώρισε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στα νησιά («Στα νησιά έχουμε πρόβλημα. Ο νησιωτικός λαός δοκιμάζεται… Ο πληθυσμός εγκλωβίζεται και μένει καιρό. Τελειώνουν τα λεφτά του. Είναι θυμωμένος και απελπισμένος»), το ξέκοψε στους νησιώτες που απαιτούν την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών τους:
«Η αποχώρηση του πληθυσμού από τα νησιά δεν αποτελεί λύση, καθώς θα καταρρεύσει η συμφωνία και το επόμενο διάστημα θα πολλαπλασιαστούν οι ροές. Προτείνουμε και προσπαθούμε την αποσυμφόρηση των νησιών παίρνοντας αυτούς που κρίνονται ότι απαγορεύεται να επιστραφούν στην Τουρκία. Ξεκινήσαμε εδώ και 20 ημέρες αλλά η μετακίνηση δεν μπορεί να γίνει μαζικά γιατί δημιουργεί άλλα προβλήματα. Θα γίνει σιγά-σιγά…».
Τι σημαίνουν αυτά; Ότι οι νησιώτες έχουν δύο δρόμους να διαλέξουν: ή το δρόμο του συμβιβασμού με την υπάρχουσα κατάσταση –η οποία όσο πάει θα χειροτερεύει- ή το δρόμο του αγώνα για να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω!
Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει!
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: