Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του «άνεργου» τρίτεκνου πατέρα, στον οποίο η κρατική αναλγησία επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ...Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος “κύριος” είναι επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών (τουλάχιστον 20 ατόμων), κυρίως αλλοδαπών, χωρίς άδεια, που λυμαίνεται στις παραλίες του βορείου άξονα στα Χανιά.

Η είδηση που ευαισθητοποίησε ολόκληρη την Ελλάδα, τελικά… την παραπλάνησε και όπως αποκάλυψε το parakritika.gr, πρόκειται για επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών, κυρίως αλλοδαπών, που δραστηριοποιείται στις παραλίες του βορείου άξονα .
Από τη στιγμή που το parakritika.gr δημοσιοποίησε την αλήθεια, άρχισαν να φτάνουν φωτογραφίες και βίντεο για τη δράση του συγκεκριμένου ανθρώπου και της ομάδας του, που αποδεικνύουν πως το Κράτος θα πρέπει πλέον, όχι να δείξει ευαισθησία στον “άνεργο”, αλλά αντίθετα να ψάξει σε βάθος τη συγκεκριμένη υπόθεση, από την οποία δείχνει να προκύπτει “όργιο” φοροδιαφυγής και υγειονομικών παραβάσεων.
Παραβάσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βεβαιωθεί, αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεχίζει να δραστηριοποιείται παρανόμως.
Σε σχετική επιστολή του, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά “Ο Ιάρδανος” αναφέρει:
Ποια είναι τελικά η αλήθεια;;;
Αξιότιμοι κύριοι,
Mε την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας με αφορμή την παρακάτω είδηση που δημοσιεύτηκε σε όλα τα ΜΜΕ, με τίτλο: Πρόστιμο σε άνεργο πατέρα 3 παιδιών, να τιμωρείται με… 5.000 ευρώ επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.
Αναρωτηθήκατε, πρωτού δημιουργήσετε την εικόνα του συγκεκριμένου “κυρίου”, τι συμβαίνει τελικά με τον άνεργο, τρίτεκνο πατέρα, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για πώληση αρτοσκευασμάτων στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά;
Μήπως υπάρχει μία άλλη όψη του νομίσματος που δεν γνωρίζουμε;
Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος “κύριος” είναι επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών (τουλάχιστον 20 ατόμων), κυρίως αλλοδαπών, χωρίς άδεια, που λυμαίνεται στις παραλίες του βορείου άξονα στα Χανιά.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες παρανόμως πουλά τα τρόφιμα (φρούτα, αρτοσκευάσματα, κλπ.) είναι εκτός υγειονομικών ορίων, δεν συντηρούνται σε ψύξη, εκτεθημένα στον ήλιο πολλές ώρες και με κίνδυνο εκδήλωσης τροφοδηλητηριάσεων, δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές για τους υπαλλήλους του, δεν εκδίδει αποδείξεις και φοροδιαφεύγει, με συνέπεια, να εμφανίζεται ως άνεργος και χωρίς εισοδήματα!
Ο συγκεκριμένος “κύριος” έχει τσακωθεί και απειλήσει πολλές φορές επιχειρηματίες της περιοχής επειδή του έχουν κάνει παρατήρηση να φύγει απο την περιοχή και δεν έχει διστάσει ακόμα και να χειροδικήσει εναντίον υπαλλήλων ιδιωτικής ασφάλειας (security).
Επίσης, ασκεί πιεστική πώληση μέσω των πλανόδιων πωλητών του στους επισκέπτες μας που έρχονται να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους.
Γιατί, ο συγκεκρμένος επιχειρηματίας αφού θέλει τόσο πολύ να εργαστεί στην περιοχή μας δεν ενοικιάζει κάποιο χώρο, έτσι ώστε να είναι νόμιμος επιχειρηματίας ;
Μην βιαζόμαστε λοιπόν, να δημιουργήσουμε μια ψεύτικη εικόνα και να κατηγορήσουμε για επίδειξη σκληρότητας την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και την Αστυνομία, που πιστέψτε μας , έκανε πολύ σωστά την δουλειά της απέναντι σε έναν παράνομο επιχειρηματία.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ του συλλόγου επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «Ο Ιάρδανος»
parakritika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: