Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία Ρώσου δημοσιογράφου: «Η αμερικανική ελίτ θέλει να σκοτώσει τον Τραμπ»

Καταγγελία Ρώσου δημοσιογράφου: «Η αμερικανική ελίτ θέλει να σκοτώσει τον Τραμπ»
Την ώρα που η υποψηφιότητα της Κλίντον έχει πάρει την κατιούσα, με την ίδια να μην μπορεί «να πάρει τα πόδια της» (κυριολεκτικά και μεταφορικά), δηλώσεις Ρώσου δημοσιογράφου «άναψαν φωτιές», καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η αμερικανική ελίτ μπορεί να «βγάλει από τη μέση» τον Τραμπ, ο οποίος θέλει να οικοδομήσει γερές σχέσεις με τη Ρωσία.
Αυτό είπε "on air" ο δημοφιλής Ρώσος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Ντμίτρι Κισελιόφ προειδοποιώντας ότι η ελίτ "μπορεί να σκοτώσει" τον Ντόναλντ Τραμπ λόγω της επιθυμίας του να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις με τη Μόσχα
Ο Κισελιόφ σχολίασε επίσης τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Τραμπ μπροστά από την Κλίντον, καθώς και την υπόσχεση του ότι θα «δημιουργήσει πολύ, πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία» αν γίνει πρόεδρος.
«Αυτός ο συνδυασμός, ότι προηγείται στην κούρσα και η ικανότητά του να δηλώνει τα πράγματα όπως είναι και η πρόθεσή του να τερματίσει τις πρόσφατες ακραίες ρωσο-αμερικανικές εντάσεις - όλο αυτό τον βάζει σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση», δηλώνει ο Ρώσος δημοσιογράφος. «Τώρα μπορεί απλά να τον σκοτώσουν», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.
«Οι ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο. Οι υπηρεσίες αυτές προωθούν το μίσος προς τη Ρωσία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους», ισχυρίζεται ο Κισελιόφ. «Οι Αμερικανοί ολιγάρχες επίσης, δεν χρειάζονται έναν τέτοιο πρόεδρο... Γι’ αυτούς, ένας Τραμπ που είναι έτοιμος να διευθετήσει τα ζητήματα με τη Ρωσία σημαίνει ότι τα οικονομικά θα κατευθυνθούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Το αμερικανικό κατεστημένο είναι ανελέητο", καταλήγει ο Ρώσος δημοσιογράφος.
Με την Κλίντον να οδηγείται ολοταχώς στην πολιτική κατάρρευση, ως ένα φυσικό επακόλουθο της σωματικής της κατάρρευσης, φαίνεται ότι εφευρίσκονται... άλλοι μέθοδοι για να σταματήσουν τον Τραμπ, αν πιστέψουμε τα όσα ισχυρίζεται ο Ρώσος δημοσιογράφος.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: