Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποτράπηκε πραξικόπημα στη Νέα Ρωσία – Ανατινάχθηκε το αρχηγείο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων (εικόνες-βίντεο)

Toυ Βασίλη Καπούλα
Μπαρούτι μυρίζει η Νέα Ρωσία: Η μονάδα-ελίτ γνωστή ως «Sparta» αναπτύχθηκε εσπευσμένα στο Lugansk όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Donetsk, Alexander Zakharchenko ενώ δόθηκαν σκληρές μάχες με το αρχηγείο των Oυκρανών στο Ντονμπάς να ανατινάζεται μαζί με όλο το προσωπικό!
Σύμφωνα με τον Α.Zakharchenko, οι δυνάμεις «Sparta» των οποίων ο διοικητής είναι ο Α.Παβλόφ γνωστός και ως «Motorola» μεταφέρθηκαν και αναπτύχθηκαν στο Ντονιέτσκ ώστε να αποτραπεί πραξικόπημα οργανωμένο από το Κίεβο.
Την είδηση επιβεβαιώνει και ο Igor Plotnitsky, επικεφαλής του LPR.
«Υπήρχε προσπάθεια πραξικοπήματος το οποίο ήταν οργανωμένο από το Κίεβο και είχε ως σκοπό την δημιουργία εκτεταμένων ταραχών ώστε να επέμβει ο ουκρανικός Στρατός. Γνωρίζουμε το σχέδιο τους. Το ίδιο σχέδιο έχουν σχεδιάσει και για το Donetsk».
Φαίνεται ότι δόθηκαν σκληρές μάχες με το αρχηγείο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων που βρίσκεται στο χωριό Krasnogorovka (περιοχή Yasinovatskiy) να ανατινάζεται όπως ανακοίνωσε ο βετεράνος του DPR, Anatoliy Gelyukh
«Το αρχηγείο τους ανατινάχτηκε μαζί με το προσωπικό τους»!
Σε αυξημένη επιφυλακή έθεσε η Ρωσία τις δυνάμεις της στην περιοχή για κάθε ενδεχόμενο…
Aναμένονται εξελίξεις...http://www.pentapostagma.grΔεν υπάρχουν σχόλια: